هیئترئیسه شورای شهر "احمدآباد مستوفی" و "چهاردانگه" مشخص شد
در اولین جلسه رسمی پنجمین دوره شورای اسلامی احمدآباد مستوفی و چهاردانگه اعضای هیئترئیسه شورای این دو شهر انتخاب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسلامشهرخبر، اولین جلسه رسمی پنجمین دوره شورای اسلامی شهر در چهاردانگه و احمدآباد مستوفی برگزار شد، پس از برگزاری آیین تحلیف، اعضای هیئترئیسه این دو شهر معرفی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهرخبر,بر این اساس در چهاردانگه با رأی اعضای شورا جعفر مرادی به عنوان رئیس، حامد عیسوند نایبرئیس، اکرم عبیری منشی اول و خزانهدار و هادی کوهی منشی دوم انتخاب شد. پس از انتخاب هیئترئیسه ناصر آقارحیمی و محمدعبدالله پور هر یک با کسب سه رأی به ترتیب به عنوان سرپرست و شهردار انتخاب شدند.
,در احمدآباد مستوفی عبدالرضا قالبی به عنوان رئیس، پیمان فداکار نایبرئیس، مصطفی محمدی منش منشی، علیرضا مصطفی وندی خزانهدار شورای این شهر انتخاب شد.
,]
ارسال دیدگاه