شهیدان مدافع حرم شجاعی و محمدی در ساوه تشییع شدند+تصاویر
پیکر پاک و مطهر دوتن از شهدای مدافع حرم امروز پنجشنبه دوم شهریورماه سال جاری با نوای یا زینب(س) توسط مردم شهیدپرور ساوه و مسئولین، از بیمارستان شهید مدرس تا میدان شهدا تشییع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، پیکر پاک و مطهر دوتن از شهدای مدافع حرم امروز پنجشنبه دوم شهریورماه سال جاری با نوای یا زینب(س) توسط مردم شهیدپرور ساوه و مسئولین از بیمارستان شهید مدرس تا میدان شهدا تشییع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،, نارخبر،, نارخبر،,شهیدان "محمد شجاعی" و "عصمت ا.. محمدی" از لشکر فاطمیون برادران افغانی بودند که در دفاع از حرم حضرت زینب(س) در سوریه به شهادت رسیده اند.
,پیکر شهبدان والامقام پس از اقامه نماز ،توسط حجت الاسلام اسلامی امام جمعه موقت ساوه در میدان شهدا برای خاکسپاری به روستای نور علی بیک از توابع بخش مرکزی منتقل شد.
,این شهیدان والامقام که هر دو ساکن ساوه بودند در حین انجام وظیفه جهادی و درگیری با تکفیریها در راه دفاع از مقدسات اسلامی به فیض عظیم شهادت رسیدند تا تعداد شهدای مدافع حرم شهرستان ساوه به ۹شهید برسد.
,گفتنی است مراسم یادبود شهدا امروز ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ درمسجد جامع روستای نور علی بیک برگزار می شود.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه