نماینده مبارکه در خانه ملت:

وزیر جدید نیرو باید نسبت به احداث فاضلاب شهر طالخونچه اقدام کند

وزیر جدید نیرو باید نسبت به احداث فاضلاب شهر طالخونچه اقدام کند
سعیدی، نماینده مبارکه در مجلس گفت: هر کسی که در وزرات نیرو مستقر می شود باید قول فاضلاب طالخونچه را که وزیر قبلی داده بود را اجرا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مبارکه نا؛ زهرا سعیدی در گفت و گویی با اشاره به پیگیری مطالبات و مشکلات مردم مبارکه از وزرا تصریح کرد: تا کسی وزیر نشده است جالب نیست مطالبات خاص داشته باشیم اما مطالبات عمومی و مشکلات مردم شهرستان و استان با مسئولان مطرح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبارکه نا,

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به علت خصوصیات منطقه و شهرستان جلساتی با وزیران صنعت، راه و ورزش و جوانان گذاشته شد، گفت: مشکلات و مطلوب نبودن اوقات فراغت و سالن های ورزشی برای استفاده جوانان در شهرستان مبارکه مهمترین موضوع طرح شده با وزیر ورزش بود.

,

وی ادامه داد: رسیدگی ویژه به صنایع و شرکت پلی اکریل با آقای شریعتمداری مطرح شد که وزرا قول همکاری و مساعت داده اند.

,

وی با بیان اینکه آقای چیت چیان قول احداث فاضلاب شهر طالخونچه مبارکه را داده بودند خاطرنشان کرد: هر کسی که در وزرات نیرو مستقر می شود باید قولی که وزیر قبلی داده بود را اجرا کند.

,

طالخونچه از توابع شهرستان مبارکه در جنوب غرب اصفهان واقع شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه