گزارش؛

سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی یا یدک کش؟

سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی یا یدک کش؟
مردم کهنوج برای تردد در سطح شهر و انجام کارهای جاری خود به جای استفاده از خودروی شخصی و تک سرنشین از تاکسی شهری استفاده می کنند و نخستین و کمترین حق مردم برخورداری از سیستم سرمایشی و گرمایشی است که ضعف زیادی در این رابطه به ویژه در بخش تاکسی ها وجود دارد.و سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی یا یدک کش کمی هوای مسافران د در روزهای جهنمی را نگه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از  شوبادمردم کهنوج برای تردد در سطح شهر  و انجام کارهای جاری خود به جای استفاده از خودروی شخصی و تک سرنشین از تاکسی شهری استفاده می کنند و نخستین و کمترین حق مردم برخورداری از سیستم سرمایشی و گرمایشی است که ضعف زیادی در این رابطه به ویژه در بخش تاکسی ها وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , به نقل از ,  , شوباد, مردم کهنوج برای تردد در سطح شهر  و انجام کارهای جاری خود به جای استفاده از خودروی شخصی و تک سرنشین از تاکسی شهری استفاده می کنند و نخستین و کمترین حق مردم برخورداری از سیستم سرمایشی و گرمایشی است که ضعف زیادی در این رابطه به ویژه در بخش تاکسی ها وجود دارد.,

گرمای آزاردهنده تاکسی‌ها

, گرمای آزاردهنده تاکسی‌ها,

یکی از شهروندان با انتقاد از استفاده نکردن رانندگان تاکسی از سیستم سرمایشی و گرمایشی خودرو گفت: در حالی که این روزها گرما در کهنوج به شکل آزاردهنده ای وجود دارد اما رانندگان تاکسی بدون توجه به این مسئله از روشن کردن کولر خودداری می‌کنند در حالی که نشستن در یک فضای کوچک به اسم تاکسی آن هم در گرمای بیش از 40 درجه غیر قابل تحمل است.
وی اضافه کرد: آزاردهنده‌تر اینکه برخی از تاکسی‌ها نه تنها از کولر استفاده نمی‌کنند، بلکه بدون دستگیره پایین‌آورنده شیشه نیز هستند، بنابراین تا رسیدن به مقصد فقط باید عذاب کشید.

,
,

سیستم سرمایشی دکوری

, سیستم سرمایشی دکوری,

بانویی که برای تردد بین محل کار تا خانه از تاکسی استفاده می‌کند نیز گفت: سیستم گرمایشی و سرمایشی در اکثر تاکسی‌های سطح شهر فقط و فقط جنبه دکوری دارد، در حالی که این کمترین حق مسافر در مقابل پولی که بابت استفاده از خدمات تاکسی می‌پردازند، است که میزان آن با لحاظ هزینه‌ها دارای سود قابل قبولی برای راننده است، با توجه به این نکته مسافران باید از سیستم گرمایشی و سرمایشی در زمستان و تابستان برخوردار شوند، در حالی که بیشتر رانندگان بدون توجه به این مسئله فقط به کسب درآمد خود می‌اندیشند.
وی افزود: تحمل گرما در شرایط فعلی آن هم در تابستان  بسیار سخت است، اما معلوم نیست چرا رانندگان کولر خودرو را روشن نمی‌کنند تا حداقل خودشان از گرما در امان باشند و مسافران هم اذیت نشوند.
وی اضافه کرد: یکی از گلایه‌های تاکسی‌داران این است که مردم چرا کمتر از تاکسی استفاده می‌کنند، که باید گفت یکی از دلایل اصلی آن امتناع برخی رانندگان از روشن کردن سیستم سرمایشی و گرمایشی است، بخصوص اینکه در تاکسی‌های خطی باید در این گرما دقایقی را برای تکمیل ظرفیت خودرو نشست، بدون اینکه راننده به گرمای غیر قابل داخل خودرو توجه کند.

,
,
,

تحمل، تنها سهم مسافران

, تحمل، تنها سهم مسافران,

یک مادر کودک به بغل نیز گفت: در روزهایی که هوا بشدت بخصوص در ساعات دو تا چهار بعدازظهر گرم است، اما تاکسی‌های خطی اصرار دارند حتماً باید چهار نفر ظرفیت مسافر تکمیل و پر شود وگرنه حرکت نمی‌کنند، در حالی که در این فاصله انتظار برای مسافری که داخل تاکسی نشسته، کولر را روشن نمی‌کنند و سهم مسافر از حقوقش در برابر این تاکسی‌ها فقط تحمل گرما و انتظار است.
وی ادامه داد: وقت آن رسیده این موارد که جزء ابتدایی‌ترین حق مسافران است و تاکنون آن طور که باید رعایت نشده مورد توجه جدی‌تری قرار گیرد و سازمان تاکسیرانی به عنوان متولی این بخش نظارت و ورود یابد در غیر این صورت مسافران بیشتری را با توجه به حضور مسافربرهای شخصی و نیز تاکسی‌هایی که به صورت آنلاین، ارزان تر و سریع از طریق موبایل در عرضه جابه جایی حمل و نقل درون شهری فعال شدند از دست خواهند داد.

,
,

شهروندان ساکن کهنوج این انتظار را دارند، ارگانی که در پرتال خود عنوان سازمان «مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی» را یدک می‌کشد کمی در روزهای جهنمی شده‌ی هوا، هوای مسافران را نگه دارد. یعنی حداقل رانندگان را توجیه و توصیه کنند به استفاده از کولر در اتومبیل و به آن‌ها بگویند که نمی‌توانند با عدم استفاده از کولر از شرایط نامناسب زندگی انتقام بگیرند. چون اساساً مسافران باعث ناکامی‌های زندگی این افراد نیستند و اغلبشان شرایط اقتصادی مشابه با این رانندگان دارند.

, مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی, مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی,

همانطور که ارائه این خدمات به مسافران در نهایت به نفع خود رانندگان تاکسی است و سبب جذب هر چه بیشتر مسافر می‌شود. البته باید موارد احترام به مسافر و ارائه خدمت مطلوب را یاد بگیرند و بیشتر بدان توجه کنند که البته پروسه زمان‌بری است. هر چند سازمان نیز تسریع در این مورد را از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و استفاده از ابزار تشویق و تنبیه مد نظر دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه