سرپرست شهرداری سفیدشهر:
شهرداری سفیدشهر ۱۰ میلیارد ریال بدهی دارد
قاسمی سرپرست شهرداری سفیدشهر آران و بیدگل گفت: از ۱۰ میلیارد ریال بدهی، ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به آسفالت، ۲۰۰ میلیون تومان حقوق معوقه کارمندان و کارگران و باقی مانده مربوط به موارد متفرقه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن؛ روح الله قاسمی امروز در گفتگویی با اشاره به برگزاری نخستین نشست شورای شهر پنجم در سفیدشهر اظهار کرد: اعضای شورای اسلامی شهر سفیدشهر در این نشست، حسن نظری را به عنوان رئیس شورا، عباس قوامی و محمدتقی باقی را نیز به ترتیب برای نائب رئیسی و خزانه داری شورای شهر انتخاب کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,سرپرست شهرداری سفیدشهر از انتخاب مهدی قنایی مقدم به عنوان شهردار جدید این شهر توسط اعضای شورا خبر داد و گفت: قنایی مقدم فارغ التحصیل رشته عمران از دانشگاه صنعتی شریف است و عضویت در شورای چهارم شهر آران و بیدگل و مسئولیت کمیته عمران و تملک این شورا را در کارنامه خود دارد.
,وی با بیان این که تا زمان تایید شهردار جدید از سوی استانداری بنده وظیفه سرپرستی شهرداری سفیدشهر را عهده دار خواهم بود تصریح کرد: یکی از مهم ترین رویکردهای پیش رو در شهرداری که باید در تمام اجزای آن لحاظ شود، حرکت به سمت درآمدزایی پایدار و در کنار آن توجه ویژه به عمران شهر و پروژه های عمرانی است.
,قاسمی میزان بدهیهای شهرداری سفیدشهر را بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: از این میزان ۵۰۰ میلیون تومان برای آسفالتهای شهر، ۲۰۰ میلیون تومان حقوق معوقه کارمندان و کارگران و باقی مانده مربوط به موارد متفرقه است.
,وی ادامه داد: نیروهای شهرداری سفیدشهر را ۲۸ نفر شامل سه نفر روزمزد، ۲۰ نفر قراردادی و پنج نفر استخدام پیمانی تشکیل می دهند.
,سفیدشهر با جمعیت حدود 10 هزار نفری در بخش مرکزی شهرستان آران و بیدگل قرار دارد. این شهر تا چندی پیش روستایی با نام نصرآباد بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه