مسئول اورژانس پیش بیمارستانی گلپایگان:

برخورد سواری پراید با گاردریل پنج نفر را مصدوم کرد

برخورد سواری پراید با گاردریل پنج نفر را مصدوم کرد
برخورد سواری پراید با گاردری در ساعت ۱۰:۴۵ دقیقه امروز در مسیر روستای هنده گلپایگان باعث مصدومیت پنج سرنشین این خودرو شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدیار عالمان؛ مسئول امور پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان گلپایگان عنوان کرد: برخورد سواری پراید با گاردریل کنار جاده باعث مصدومیت سرنشینان این خودرو شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار عالمان,

ناصر توانایی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: این حادثه در ساعت 10:45 دقیقه صبح امروز و در مسیر روستای هنده به وقوع پیوست.

,

وی با اشاره به مصدومیت پنج سرنشین این خودرو اظهار کرد: تیم اورژانس شهرستان بلافاصله پس از اصلاع از این حادثه به محل اعزام شده و بعد از انجام اقدامات درمانی مناسب بر روی چهار نفر از سرنشینان، آن ها را به بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان انتقال داد.

,

مسئول امور پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان گلپایگان بیان کرد: بین مصدومان این حادثه یک کودک دو و نیم ساله نیز حضور داشت که خوشبختانه وضعیت همه مصدومان مطلوب گزارش شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه