پروژه های هفته دولت در شهرستان خرامه به بهره برداری رسید
همزمان با هفته دولت چندین پروژه عمرانی و ورزشی با اعتباری بالغ بر 16 میلیارد تومان در شهرستان خرامه به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای خرامه، همزمان با هفته دولت، شهرستان خرامه میزبان نماینده مردم خرامه سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری، مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس و قائم مقام مدیر عامل آبفا روستایی استان بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای خرامه,در ابتدای این مراسم، پروژه آبرسانی به مجموعه حضرت ابوالفضل(ع) و شهرک ایثار و ۶ روستای شهرستان خرامه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 930 میلیون تومان به بهره برداری رسید تا مشکل آب شرب تعدادی از روستاهای منطقه مرتفع شود.
,

, پروژه زمین چمن مصنوعی خرامه نیز با اعتبار دو میلیارد و 200 میلیون تومان در مجموعه ورزشی اداره ورزش و جوانان افتتاح شد؛ در ادامه این مراسم، بخشی از سالن ورزشی شقایق نیز با اعتبار 10 میلیون تومانی جهت سالن تیراندازی اختصاص یافته بود که مورد بهره برداری قرار گرفت.
,

, پروژه گازرسانی به روستاهای اسلام آباد، ولی آباد، احمدآباد، مهرآباد شاه حسینی و مهرآباد جعفری با اعتبار 12 میلیارد و 400 میلیون تومان بهره برداری شد که این مجموعه با اجرای بیش از 47 کیلومتر شبکه فلزی و پلی اتیلن و یک ایستگاه تقلیل فشار اجرا شده بود.
,

, دو کلنگ زنی، پایان بخش برنامه های هفته دولت بود؛ کلنگ آغاز عملیات گاز رسانی به مجموعه ۱۳ روستای بخش کربال و کلنگ زنی نیروگاه برق گاز ۱۵ مگاواتی شهرستان خرامه که با حضور احمد هاشمی رفسنجانی انجام شده از دیگر برنامه های این روز بود.
,


,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه