رییس اتاق اصناف شهرستان سلماس:
نسبت به وضعیت اقتصادی کسبه مسئول هستیم
رییس اتاق اصناف شهرستان سلماس گفت» خیلی ها می پندارند وظیفه بنده فقط صدور پروانه کسب و اخذ حق عضویت است در حالیکه من بواسطه اعتمادی که کسبه و بازاریان سلماس به من داشته اند نسبت به وضعیت اقتصادی آنها مسئولیت دارم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاظم بدلی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرپیام اظهار داشت: خیلی ها می پندارند وظیفه بنده فقط صدور پروانه کسب و اخذ حق عضویت است در حالیکه من بواسطه اعتمادی که کسبه و بازاریان سلماس به من داشته اند نسبت به وضعیت اقتصادی آنها مسئولیت دارم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرپیام,
رییس اتاق اصناف سلماس گفت: عملکرد چندساله بنده برای همه مخصوصا کسبه مظلوم سلماس شفاف و مبرهن است و طی این سالها سعی کردم مجموعه اتاق اصناف ترقی داشته باشد و حال مجمع امور صنفی دارای ساختمانی مستقل و دارای موقعیت خوبی است.
بدلی در ادامه افزود: وظیفه من فقط صدور پروانه و اخذ حق عضویت نبوده و در قبال کسبه و وضعیت بازار براساس اعتمادی که بازاریان سلماسی طی سالهای متمادی به من داشته اند مسئولیت دارم و تلاش خودم را صرف رونق بازار ورشکسته و برطرف کردن عوامل رکود اقتصادی این شهرستان کرده ام.
وی گفت: با برگزاری دیدارهای مهم با مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی مطالبات، پیشنهادات و راهکارهای برون رفت از رکود و ورشکستگی بازاریان را به گوش آنها می رساندم و با جدیت پیگیر وعده های آن ها بوده ام و در این راه سلامتی ام را هم از دست دادم و دچار عارضه شدید قلبی شده ام.
رییس اتاق اصناف سلماس گفت: بازگشایی پایانه مرزی و راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی تنها راه حل مشکلات و شرط لازم برای برون رفت از این وضعیت اسفبار اقتصادی در این شهرستان است. اما میبینیم برخی مسئولین استانی و شهرستانی وعده های دروغ و بی اساسی میدهند که با هیچ منطقی سازگار نیست و عملکرد ما را خیانت تلقی میکنند.
وی در پایان گفت: بنده بیش از ۳۰ سال هست که تاجر هستم و با بیش از ۲۵ کشور رابطه تجاری داشته ام و بخوبی میدانم ادعای راه اندازی فری شاپ بین مرزی از پایه غلط است و صرفا برای فریب اذهان عموم گفته شده است. لذا تصمیم گرفتم از این سمت استعفا دهم که بیش از این شرمنده اصناف و کسبه مظلوم و شهید پرور سلماس که در سال های دفاع مقدس در جبهه جنگ سخت با جان و مال خود جهاد کرده بودند و امروزه نیز در جنگ اقتصادی دشمن سینه سپر کرده اند نباشم.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه