فرماندهی انتظامی عجب شیر خبر داد:

بیش از ۲۵ طاقه پارچه قاچاق در عجب شیر کشف شد

بیش از ۲۵ طاقه پارچه قاچاق در عجب شیر کشف شد
فرمانده انتظامی شهرستان عجب شیر از کشف بیش از ۲۵ طاقه پارچه قاچاق در شهرستان عجب شیر خبر داد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ رحمان عبدی در گفتگو با فرهنگ عجب شیر گفت: در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی وکنترل خودروهای عبوری ماموران یگان امداد شهرستان به یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ مشکوک و آن را جهت بازرسی متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان عجب شیر گفت:‏ پارچه قاچاق  از دو فرد غیر بومی که از سمت آذربایجان غربی قصد داشت آنها را وارد مرکز استان آذربایجان شرقی کند کشف و ضبط و خودروی سواری وی نیز توقیف شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های این فرماندهی، مبارزه با قاچاقچیان کالاست، تصریح کرد: ماموران در بازرسی از خودروی توقیفی ۲۵ طاقه پارچه خارجی  قاچاق به ارزش تقریبی ۷۰ میلیون ریال کشف و خودرو به پارکینگ منتقل شد
فرمانده انتظامی عجب شیرعنوان کرد: این قاچاقچیان پس از تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شهرستان شدند.
سرهنگ عبدی درادامه تصریح کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از اولویت‌های این فرماندهی بوده و هست و پلیس با شماره تلفن ۱۱۰ آماده دریافت اخبار و اطلاعات مردمی و همکاری مردم در زمینه برخورد قاطع با برهم‌زنندگان امنیت جامعه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر, فرهنگ عجب شیر, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه