معاون استاندار فارس مطرح کرد؛
افتتاح ۱۰۵۰ پروژه عمرانی در استان بمناسبت هفته دولت
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس از افتتاح 1050 پروژه عمرانی با اعتبار 516 میلیارد تومان در استان بمناسبت هفته دولت خبر داد و از این اقدام به عنوان اقدامی مهم در مسیر تحقق شعار اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال مد نظر مقام معظم رهبری یاد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سته بان؛ یداله رحمانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سته بان گفت: از دهه فجر سال گذشته تا امروز 496 طرح عمرانی با اعتبار بیش از 6 هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسیده که اگر این رقم بین ۱/۲ میلیون خانوار استان تقسیم شود, رقمی بالغ بر 5 میلیون تومان در ۶ ماهه نخست سال جاری به ازای هر خانوار می شود که در نوع خود بسیار جالب توجه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سته بان,
وی با اشاره به ضرورت جذب سرمایه گذار در کشور گفت: سیاست دولت تدبیر و امید در این برهه ی زمانی حمایت عملی از سرمایه گذاران است و در این مسیر نیز سعی شده روند اعطای مجوزات قانونی در کمترین زمان ممکن که 2 هفته است صورت گیرد و امور اداری نیز در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود. جذب سرمایه گذار خارجی در سطح استان و کشور پس از برجام، رشد قابل ملاحظه ای داشته که جای بسی خوشحالی است اما پیشرفت و آبادانی کشور در سایه عزم ملی و همکاری دو سویه مردم و دولت محقق می شود.
,
رحمانی افزود: رای قاطعانه مردم به دولت تدبیر و امید در انتخابات امسال و رای اعتماد نمایندگان به وزرای پیشنهادی دولت جدید هرچند نشانگر این است که اکثریت مردم با سیاست های دولت موافق هستند اما در مقام عمل, مسئولیت و وظیفه دولت دوازدهم را دوچندان می کند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه