شاعری الجزایری ممنوع شده از حج تمتع:
پیشنهاد حج سیاسی سفارت عربستان را رد کردم
بعد از انتنشار وسیع خبر مخالفت عربستان با سفر "محمد جربوعه" برای ادای مناسک حج تمتع، این شاعر گفت: سفارت عربستان در الجزایر با من تماس گرفت و از من درخواست حضور در سفارت جهت هموار کردن راه سفر به عربستان برای حج کرد. البته من این درخواست را رد کردم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ پایگاه "عربی 21" مصر نوشت: از 2 روز گذشته خبر مخالفت مقامات سعودی با سفر یک شاعر الجزایری به عربستان جهت ادای مناسک حج تمتع به دلیل مواضع سیاسی وی رسانه های عربی را فراگرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس؛,بعد از انتنشار وسیع این خبر "محمد جربوعه" گفت: سفارت عربستان در الجزایر با من تماس گرفت و از من درخواست حضور در سفارت جهت هموار کردن راه سفر به عربستان برای حج کرد.
,جربوعه در ادامه افزود: البته من این درخواست را رد کردم، زیرا حج مانند نماز و روزه یک عبادت بزرگ است و نباید کسی مانع آن شود و نباید به عنوان رشوه و واسطه مورد سوء استفاده قرار گیرد.
,وی همچنین تصریح کرد: حق شرعی من تنها لغو ممنوعیت است، در آن صورت بار دیگر به صورت عمومی مثل سائر مردم در شهرداری ها نام نویسی خواهم کرد، اما اینکه رضایت من جلب شود و یا مورد استثناء قرار بگیرم و فرش قرمز زیر پایم انداخته شود، من این را رد می کنم، زیرا مسئولیت شعری ام از من می خواهد که دور از جایزه های حاکمان باشم.
,لازم به ذکر است، محمد جربوعه از طریق قصیده هایی معروف شد که در آنها حاکمان سعودی را هجو و آنها را به خیانت و دیگر صفات توصیف کرده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه