فرماندار سراب:
نیروهای سپاه و ارتش هماکنون در مناطق زلزلهزده مشغول کمکرسانی هستند
فرماندار سراب گفت: از همان دقایق اولیه وقوع زلزله نیروهای نظامی به کمک نهادهای امدادرسان آمادهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود گرشاسبی در گفتوگو با آناج در خصوص قطعی آب و برق در روستاهایی مانند روستای ایوق اظهار داشت: هیچگونه قطعی آب، برق و گاز در این روستا و یا روستاهی دیگر وجود ندارد و همه چیز در روال عادی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داوود گرشاسبی در گفتوگو با آناج در خصوص قطعی آب و برق در روستاهایی مانند روستای ایوق اظهار داشت: هیچگونه قطعی آب، برق و گاز در این روستا و یا روستاهی دیگر وجود ندارد و همه چیز در روال عادی است., آناج ,وی ادامه داد: مجموعه امکانات سراب و شهرستانهای معین در این روستا قرار دارد و ارگانهایی مانند ارتش، سپاه، بسیج و هلال احمر و... نیز پای کار هستند و هیچ مشکلی وجود ندارد.
فرماندار سراب از آمادگی فرمانداری و سایر ارگانها برای بروز سوانح طبیعی خبر داد و بیان کرد: همه ما در منطقه زلزله زده هستیم و به ادارات برنگشتهایم و هم اکنون نیز آوار برداری در حال انجام است تا سریعا ساخت منازل مسکونی شروع شود.
وی یادآور شد:روز گذشته نیز آواربرداری ده واحد مسکونی با همکاری تیپ چهل ارتش، بنیاد مسکن، سپاه و بسیج شروع شد که همچنان نیز این روند ادامه دارد.
وی ادامه داد: مجموعه امکانات سراب و شهرستانهای معین در این روستا قرار دارد و ارگانهایی مانند ارتش، سپاه، بسیج و هلال احمر و... نیز پای کار هستند و هیچ مشکلی وجود ندارد.
, وی ادامه داد: مجموعه امکانات سراب و شهرستانهای معین در این روستا قرار دارد و ارگانهایی مانند ارتش، سپاه، بسیج و هلال احمر و... نیز پای کار هستند و هیچ مشکلی وجود ندارد.,فرماندار سراب از آمادگی فرمانداری و سایر ارگانها برای بروز سوانح طبیعی خبر داد و بیان کرد: همه ما در منطقه زلزله زده هستیم و به ادارات برنگشتهایم و هم اکنون نیز آوار برداری در حال انجام است تا سریعا ساخت منازل مسکونی شروع شود.
, فرماندار سراب از آمادگی فرمانداری و سایر ارگانها برای بروز سوانح طبیعی خبر داد و بیان کرد: همه ما در منطقه زلزله زده هستیم و به ادارات برنگشتهایم و هم اکنون نیز آوار برداری در حال انجام است تا سریعا ساخت منازل مسکونی شروع شود.,وی یادآور شد:روز گذشته نیز آواربرداری ده واحد مسکونی با همکاری تیپ چهل ارتش، بنیاد مسکن، سپاه و بسیج شروع شد که همچنان نیز این روند ادامه دارد.
, وی یادآور شد:روز گذشته نیز آواربرداری ده واحد مسکونی با همکاری تیپ چهل ارتش، بنیاد مسکن، سپاه و بسیج شروع شد که همچنان نیز این روند ادامه دارد.,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه