دوره آموزشی مربیگری پیشگیری از حوادث ترافیکی در میبد +تصاویر
دوره آموزشی مربیگری پیشگیری از حوادث ترافیکی در جوانان در مرکز شبکه بهداشت ودرمان شهید زاهدی شهرستان میبد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میبد خبر، دوره آموزشی مربیگری پیشگیری از حوادث ترافیکی در جوانان با حضور دکتر جان فدا و جمعی از نجاتگران جمعیت هلال احمر و با مشارکت مرکز بهداشت در شبکه بهداشت و درمان شهید زاهدی شهرستان میبد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میبد خبر,مهدی حفیظی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان درباره برگزاری این دوره آموزشی بیان داشت: در معاونت دانشگاه علوم پزشکی 2 واحد سلامت جوانان و نوجوانان و کاهش حوادث و بلایا داریم که این دواحد با همکاری هم طرح پایلوت کاهش حوادث ترافیکی در سطح استان را اجرا می کنند.
,وی افزود: در این زمینه دکتر حسن جان فدا سرپرست اداره کاهش خطر در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به خاطر شرایط خاص میبد، بالا بودن آمار حوادث ترافیکی و تعداد بالای جوانان و موتور سواران این شهرستان، میبد را بعنوان پایلوت اجرای این طرح در نظر گرفتند. در این زمینه ابتدا جلسه ای در شبکه بهداشت و درمان برگزار و تصیم گیری شد که بصورت آبشاری مربیانی از شبکه بهداشت و هلال احمر شهرستان تربیت شوند.
,حفیظی درباره اولین دوره آموزشی گفت: اولین دوره آموزشی در بیمارستان امام جعفر صادق (ع) با عنوان کاهش حوادث ترافیکی برگزار و مربیانی تربیت شدند که این مربیان موظف بودند که به مردم بصورت چهره به چهره و یا گروهی در مراکز تجمعی طبق سرفصلهای دوره آموزش دهند.
,سرپرست مرکز بهداشت میبد با اشاره به برگزاری دومین دوره آموزشی در شهرستان اظهار داشت: در دومین دوره آموزشی از مربیان هلال احمر که بیشتر با جوانان در ارتباط هستند دعوت شد که در این دوره آموزشی شرکت کنند که در این پلیس راهور شهرستان نیز همکاری مناسبی را در ارائه طرحهای جدید با مجموعه داشت.
,انتهای پیام/اد
]
ارسال دیدگاه