مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان:
انسان در عید قربان تسلیم شدن در برابر خدا را تمرین می کند
مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: عید قربان فرصت اتصال انسان به خداوند و عرشی شدن است،این عید فرصتی است که انسان در آن تسلیم شدن در برابر خدا را با قربانی کردن مال تمرین می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاسرو؛ حجت الاسلام نورالله ولی نژاد، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان در جمع خبرنگاران عیدهای قربان و غدیر را پیشاپیش تبریک گفت و افزود: عید قربان یکی از اعیاد مسلمین است که در مکتب اسلام گرامی داشته شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاسرو,وی افزود: بین عید قربان و نماز قرابت ماهوی وجود دارد، در عید قربان انسان به قربانگاه می رود و در نماز نیز نفس خویش را در برابر خداوند قربانی می کند، این عید در واقع فرصت اتصال انسان به خداوند و عرشی شدن است.
,حجت الاسلام ولی نژاد تأکید کرد: عید قربان فرصتی است که انسان در آن تسلیم شدن در برابر خدا را با قربانی کردن مال تمرین می کند، انسان در عید قربان اطاعت و بندگی را تمرین می کند و به خدا ثابت می کند که تسلیم اوست.
,مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گلستان گفت: به اعتقاد شیعه قربانی فقط در منا واجب است اما در نظر اهل سنت خارج منا نیز قربانی واجب است، علی ایحال عید قربان نقطه اتصال مسلمانان به منا، عرفه و مکه است.
,وی نژاد با قرائت آیه قربانی « إلهِى رِضًى بِقَضائِکَ تَسلِیمًا لأمْرِکَ لا مَعبودَ سِواکَ »، ابراز کرد: این آیه که هنگام قربانی قرائت می شود در واقع تسلیم انسان در برابر قضا و قدر و رضای الهی را هویدا می سازد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه