logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  2. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  3. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  4. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  5. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  6. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  7. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  8. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  9. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  10. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  11. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  12. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  13. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  14. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  15. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  16. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  17. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  18. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  19. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  20. گسست میان ادعا و واقعیت

امام جمعه اصفهان مطرح کرد؛

لزوم تشکیل شورای مرکزی برای مدیریت خیریه های استان/ تخصصی شدن خیریه‌ها، خدمت‌رسانی به نیازمندان را تسهیل می‌کند

لزوم تشکیل شورای مرکزی برای مدیریت خیریه های استان/ تخصصی شدن خیریه‌ها، خدمت‌رسانی به نیازمندان را تسهیل می‌کند
امام جمعه اصفهان گفت: اگر همه خیریه ها تحت مدیریت یک شورای مرکزی فعالیت کنند می توان خدمت رسانی به نیازمندان را بر اساس تخصص های خیران دسته بندی و هر خیریه به صورت تخصصی کار کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار اعضای انجمن صرع با اشاره به نیات افراد در انجام کار خیر، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) در روایتی می فرمایند که جز این نیست که اعمال، به نیّت‏هاست و براى هر کس، همان چیزى است که نیّتش را دارد. پس هر که براى تحصیل آنچه نزد خداست، بجنگد، بى گمان، اجرش با خداست و هر کس براى رسیدن به متاع دنیا یا به نیّت یک عِقال بجنگد، جز همانچه برایش جنگیده است، نخواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

امام جمعه اصفهان در بیان اهمیت کار خیر برای رضای خدا، عنوان کرد: براساس این حدیث کار خیری که برای خدا انجام می شود حتی اگر کم هم باشد ارزش زیادی داشته و کاری که به نیتی جز رضای خدا انجام می شود، حتی اگر زیاد هم باشد، ارزش کمی دارد.

,

وی بر لزوم تخصصی شدن خیریه ها تأکید کرد و گفت: انجام دادن چند کار متفاوت توسط یک خیریه باعث می شود کار نیمه و ابتر بماند.

,

آیت الله طباطبایی نژاد ادامه داد: اگر همه خیریه ها تحت مدیریت یک شورای مرکزی فعالیت کنند می توان خدمت رسانی به نیازمندان را بر اساس تخصص های خیران دسته بندی و هر خیریه به صورت تخصصی کار کند.

,

نماینده ولی فقیه در استان به اشاره به اهمیت تمرکز خیریه های در موضوعات مشخص، تصریح کرد: خیریه ای که متشکل از جامعه پزشکان است، باید به مسائل درمانی بپردازد و خیریه های جامعه مهندسان باید به امور عمرانی نیازمندان بپردازند.

,

وی حجم فعالیت خیران در استان اصفهان را مناسب ارزیابی کرد و گفت: استفاده از توان این خیران و ظرفیت های موجود، می توان مشکلات نیازمندان را رفع کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه