رئیس شورای اسلامی شهر محلات؛

بررسی موضوع الحاق محلات به قم نیازمند برگزاری جلسات فنی است

بررسی موضوع الحاق محلات به قم نیازمند برگزاری جلسات فنی است
رئیس شورای شهر محلات گفت: در موضوع الحاق شهرستان محلات به قم، باید نقاط قوت و ضعف موضوع بررسی شود و این نیازمند برگزاری جلسات فنی متعدد و مقایسه پتانسیل‌های دو استان با هم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی یارمحمدی رئیس شورای شهر محلات در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری صبح محلات، پیرامون موضوع الحاق شهرستان محلات به استان قم گفت: موضوع الحاق شهرستان محلات به قم از موضوعات سیاسی است که شهر ما در این موضوع دخالت نخواهد کرد و مسئولین شهرستان باید با بررسی نظرات مردمی و به صورت جمعی تصمیم گیری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری صبح محلات, پایگاه خبری صبح محلات,

وی ادامه داد: مسئولین سیاسی، نماینده شهرستان در مجلس و ائمه جمعه شهرستان باید با کسب نظر مردم و جمع بندی آنها در این خصوص تصمیم بگیرند.

,

یارمحمدی تصریح کرد: در موضوع الحاق شهرستان محلات به قم، باید نقاط قوت و ضعف موضوع بررسی شود و این نیازمند برگزاری جلسات فنی متعدد و مقایسه پتانسیل‌های دو استان با هم است و نمی‌توان مطالعه نکرده در این خصوص تصمیم گیری و اظهار نظر کرد.

,

رئیس شورای شهر محلات در خاتمه خاطر نشان کرد: در این خصوص هنوز مطالعه نشده و در حال حاضر مهمترین موضوع شهر همدلی و اتحاد مردم برای ارتقاء شهر از نظر فرهنگی و و ایجاد انسجام برای حل معضلات است و اگر قرار است کاری در شهر انجام شود در ابتدای امر باید خود مردم و مسئولین به یک انسجام مطلوب برسند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه