فرماندار شهرستان فارسان:

سد غدیر باباحیدر در سال 97 به بهره‌برداری می‌رسد

سد غدیر باباحیدر در سال 97 به بهره‌برداری می‌رسد
فرماندار شهرستان فارسان گفت: از پروژه‌هایی که نیاز اصلی شهرستان به شمار می‌رود بحث سد غدیر باباحیدر است که در این دولت 45 درصد از این پروژه انجام‌شده است 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که امید می‌رود در سال 97 این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، مرداس طاهری در جمع مسئولین و مردم شهرستان فارسان اظهار کرد: در وصف شهیدان رجائی و باهنر موضوعات متعددی گفته‌شده است و مهم‌ترین آن‌ها اجتماعی بودن، موجب بودن، ساده زیستی و با مردم بودن آن‌هاست که امید است این موارد سرلوحه کار مدیران و کارکنان دولت باشد.

وی به بخش عمده عملکرد دولت در چهار سال گذشته در شهرستان فارسان اشاره داشت و تصریح کرد: در طول چهار سال گذشته مجموع اعتبارات مصوب پروژه‌های زیرساختی، عمرانی شهرستان فارسان 186 میلیارد تومان بوده مجموعه پروژه‌هایی که به مناسبت‌های مختلف افتتاح و به بهره‌برداری رسیده و بیش از 200 طرح بوده که به بهره‌برداری رسیده و اکنون مشغول فعالیت هستند.

افتتاح 30 پروژه عمرانی در شهرستان فارسان

وی اظهار داشت: با حضور معاونت بنیاد شهید کشور تعداد 30 پروژه عمرانی بااعتباری بالغ‌بر 12 میلیارد تومان در سطح شهرستان فارسان به‌صورت هم‌زمان افتتاح شد که ازجمله این طرح‌ها پروژه فاز سوم دانشگاه پیام نور فارسان، مجموعه حوزه مشروطیت در کاخ سردار اسد بختیاری جونقان بسیاری طرح‌های اقتصادی، زیر بنایی، اشتغال، سرمایه‌گذاری، فرهنگی و آموزشی بوده همچنین تعداد 8 طرح دیگر درزمینه های مختلف بالغ‌بر 6 میلیارد تومان کلنگ زنی شد.

فرماندار شهرستان فارسان بیان داشت: از پروژه‌های مهم دیگر دولت که در دست اجراست و بخش زیاد آن‌ها اجراشده و از نیازهای اصلی شهرستان به شمار می‌رود بحث سد غدیر بابا حیدر است که در این دولت 45 درصد از این پروژه انجام‌شده است 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که 45 درصد آن بااعتباری بالغ‌بر 50 میلیارد تومان در این دولت اجرایی شده است وامید می‌رود در سال 97 این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: ازجمله پروژه‌های دیگر تصفیه‌خانه آبی شرب و خط انتقال آب شرب می‌باشد که بااعتباری بالغ‌بر 100 میلیارد تومان که اعتبار آن تأمین‌شده و عملیات اجرایی آن به‌زودی آغاز خواهد شد و در پشت سد غدیر 24 میلیون مترمکعب آب در پشت سد ذخیره خواهد شد که مجموع آب شرب، کشاورزی و صنعت شهرستان را تأمین می‌کند.

جاده دشتک با حل مشکل اعتباری آن در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید

طاهری به دیگر پروژه‌ها اشاره داشت و افزود: جاده مهم فارسان دشتک هست که در این دولت 95 درصد از حفاری تونل آماده‌شده است و آماده بهره‌برداری می‌باشد و با حل شدن مشکل اعتبار این پروژه تا سال آینده پروژه این جاده به بهره‌برداری خواهد رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار,
,
,
,
, افتتاح 30 پروژه عمرانی در شهرستان فارسان,
,
,
,
,
,
,
,
, جاده دشتک با حل مشکل اعتباری آن در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه