رئیس اداره اوقاف شهرضا:
یادواره شهدای اصناف و دولت در امامزاده شاهرضا(ع)شهرضا برگزار می شود
رئیس اداره اوقاف شهرضا گفت: به مناسبت هفته دولت یادواره شهدای اصناف و دولت در جوار حرم مطهر امامزاده شاهرضا(ع) شهرضا برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمباحث؛رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شهرضا اظهار کرد: به مناسبت هفته دولت و همچنین برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و شهدای دولت یادواره شهدای اصناف و دولت در جوار حرم مطهر امامزاده شاهرضا(ع) شهرضا برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مباحث؛,حجت الاسلام و المسلمین رضا ابراهیمی افزود: این مراسم پنج شنبه ٩ شهریور ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء و همراه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین طالبپور، مسئول حوزه نمایندگی لشکر ٨ نجف در جوار حرم مطهر این امامزاده جلیل القدر برگزار می شود.
,وی خاطر نشان کرد: همچنین این مراسم با محوریت گرامیداشت یاد و خاطره شهید محسن حججی و شهید محمد مرادی از شهدای مدافع حرم برگزار می شود.
,حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی تصریح کرد: این یادواره با همکاری و مشارکت اتاق اصناف و اتحادیه های تحت پوشش، ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرضا، حوزه مقاومت بسیج اصناف و بازارایان و حوزه مقاومت بسیج ادارات در جوار آستان مقدس امامزاده شاهرضا(ع) شهرضا برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه