آیت الله قریشی:

راه حل اصلی مشکلات جامعه در انس با قرآن و نماز است

راه حل اصلی مشکلات جامعه در انس با قرآن و نماز است
نماینده خبرگان رهبری تاکید کرد: اصلی ترین راه حل برای مشکلات موجود در جامعه، انس مردم با قرآن کریم و نیز نماز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،آیت الله سید علی اکبر قریشی در مراسم افتتاحیه مسابقات سراسری قرآن کریم در ارومیه، اظهار داشت: بسیاری از مشکلاتی که امروز در جامعه وجود دارد با توسل به قرآن و معارف اهل بیت(ع) قابل حل شدن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی افزود: باید برای سوق دادن جوانان به سوی قرآن و نماز تلاش کنیم و بهترین مسیر برای این امر برگزاری همین محافل قرآنی و رقابت های قرآنی در سراسر کشور است.

,

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: آسیب های اجتماعی که امروز شاهد آن هستیم بیشترین رابطه را با نفس دینی و قرآنی مردم دارند به همین دلیل با اتکا به مکارم اخلاقی و افزایش انس با کتاب الهی به راحتی می توانیم شاهد رشد اخلاقیات در جامعه باشیم.

,

وی، خاطرنشان کرد: بزرگان دینی نیز بر تربیت دینی فرزندان و آشنایی بیشتر آن ها با آموزه های دینی تاکید کرده اند.

,

آیت الله قریشی، ابراز داشت: جوانان ایران اسلامی در اختیار ما هستند و باید آن ها را با قرآن و نماز بیشتر آشنا کنیم، تنها در این صورت است که جوانان دنبال فرهنگ های بیگانه نخواهند رفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه