تصادف مرگبار وانت بار و موتور سیکلت در ورودی جاده سد ساوه

تصادف مرگبار وانت بار و موتور سیکلت در ورودی جاده سد ساوه
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: بر اثر تصادف وانت پیکان و موتورسیکلت در نزدیکی ورودی سد در محور ساوه- همدان دو نفر جان باختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر،عزیزی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: بر اثر تصادف وانت پیکان و موتورسیکلت در نزدیکی ورودی جاده سد در محور ساوه- همدان دو نفر جان باختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،,

وی افزود: شب گذشته بلافاصله پس از دریافت خبر توسط مرکز هماهنگی، کد دو شهری به محل حادثه اعزام شد که یک مصدوم قبل از رسیدن همکاران ما در صحنه جان باخته بود و مصدوم دیگر نیز با وجود تلاش همکاران به علت شدت جراحات جان باخت.

,

عزیزی بیان کرد: هر دو کشته این تصادف راکب و ترک نشین موتورسیکلت بودند که به علت شدت جراحات وارده جان باختند.

,

گفتنی است علت این سانحه از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه، بی احتیاطی از سوی راننده خودروی وانت به علت عدم توجه به جلو نسبت به موتورسیکلت و نیز بی مبالاتی راکب موتور سیکلت به علت نداشتن چراغ عقب اعلام شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه