اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افزایش ناگهانی قیمت بنزین در ایالات آمریکا

افزایش ناگهانی قیمت بنزین در ایالات آمریکا
مطابق آمار انجمن حمایت از رانندگان AAA، در روز شنبه و پس از طوفان شدید هاروی، قیمت خرده فروشی بنزین در جایگاه های سوخت ایالات متحده آمریکا به گالونی ۲.۵۹ دلار افزایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، امروز قیمت خرده فروشی بنزین نسبت به روز جمعه ۲.۸ درصد و به نسبت به قیمت متوسط سال گذشته ۱۶.۷ درصد افزایش یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
قیمت بنزین در آمریکا نسبت به ۲۳ آگوست، یعنی روز قبل از شروع طوفان هاروی، ۱۷.۵ سنت افزایش یافته است.
,
 
,
میانگین قیمت بنزین در تگزاس، مرکز وقوع طوفان هاروی، از جمعه تا شنبه بیش از ۳ درصد افزایش یافته. این در حالی ست که قیمت بنزین در تگزاس نسبت به یک هفته پیش، به میزان ۱۲ درصد افزایش یافته است.
,
 
,
طوفان هاروی موجب تعطیلی دست کم ۴.۴ میلیون بشکه از ظرفیت پالایشگاه های آمریکا شده است و این امر موجب گردیده تا تقاضا برای نفت کاهش، و بیم کمبود بنزین افزایش یابد. روز پنجشنبه اداره انرژی آمریکا گفته بود که این امکان وجود دارد که ۵۰۰ هزار بشکه از ذخیره نفت استراتژیک این کشور به پالایشگاه ها تخصیص داده شود، تا شاید با این کار بتوان کمبود بنزین را جبران نمود. اما در آخر روز، دولت آمریکا برای اولین بار در پنج سال گذشته درب موجودی نفت استراتژیک را گشود و یک میلیون بشکه نفت را برای عملیات پالایش، به پالایشگاه لیوزیونا اختصاص داد.
,
 
,
قیمت آتی بنزین آمریکا در روز پنجشنبه به بالاترین نرخ خود در دوسال گذشته رسید و هر گالون بنزین این کشور در بازار آتی بیش از ۲ دلار معامله شد. با این وجود در روز جمعه قیمت آتی بنزین اندکی کاهش یافت. دیروز قرارداد های بنزین برای تحویل در ماه سپتامبر با ۲۵.۵۲ سنت، برابر با ۱۳.۵ درصد افزایش، بر روی گالونی ۲.۱۳۹۹ دلار و برای تحویل در ماه اکتبر بر روی گالونی ۱.۷۷۴۴ دلار بسته شد.  از ابتدای طوفان هاروی تا کنون حدود ۲۰ درصد قیمت بنزین افزایش یافته. در ابتدای طوفان و با تعطیلی بسیاری از پالایشگاه های خلیج مکزیک در روز دوشنبه، شاخص بنزین آمریکا در بازار آسیا ۶.۸ درصد رشد پیدا کرده و گالنی ۱.۷۷۹۹ دلار معامله شده بود.
,
 
,
طوفان هاروی از شدیدترین طوفان هایی ست که در ۵۰ سال گذشته ایالت تگزاس به خود دیده و این طوفان موجب کشته شدن بیش از ۴۰ نفر، تعطیلی چندین پالایشگاه و توقف برخی از فعالیت ها در جهت تولید نفت خام شده است.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه