همزمان با عید سعید قربان؛

هزار و ۵۹۳ رأس دام مورد نظارت و بازرسی قرار گرفت

هزار و ۵۹۳ رأس دام مورد نظارت و بازرسی قرار گرفت
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در عید سعید قربان کشتار یک‌ هزار و ۵۹۳ رأس دام زنده در استان مورد نظارت و بازرسی قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیروس سلمان نژاد، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در گفتگو با اراک امروز؛ گفت: همزمان با روز عید سعید قربان و با توجه به انجام سنت حسنه قربانی در این روز توسط ۶۳  اکیپ‌ شرعی و دامپزشکی ثابت و سیار از محل های از قبل تعیین شده بازدید به عمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

وی ادامه داد: در روز عید قربان مانند سال‌های گذشته به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و تامین بهداشت عمومی نظارت شرعی و بهداشتی دام‌های قربانی توسط بازرسان بهداشتی گوشت و ناظرین ذبح شرعی از ساعت هفت صبح در کشتارگاه‌های دام و مکان‌های از پیش تعیین شده به صورت رایگان انجام شد.

,

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: در راستای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دامهای قربانی در روز عید سعید قربان تعداد ۵۱ اکیپ بازرسی بهداشتی به همراه ۱۲ اکیپ ناظر شرعی به صورت ثابت و سیار نظارت های بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی را انجام دادند.

,

سلمان نژاد خاطرنشان کرد: در روز عید قربان یک ‌هزار و ۵۹۳ رأس دام زنده و ۷۶۶ لاشه دام مورد بازرسی بهداشتی و شرعی قرار گرفت که تعداد ۶۱ لاشه دام اصلاح موضعی و تعداد ۴ لاشه ضبط و معدوم شد.

,

وی در پایان گفت: ضمناً لاشه و اندام های ضبطی به صورت بهداشتی از چرخه مصرف خارج شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه