تحولات منطقه؛

شکار عناصر داعش در سوریه توسط سوخو ۳۵ روسیه+ فیلم

شکار عناصر داعش در سوریه توسط سوخو ۳۵ روسیه+ فیلم
ده‌ها تروریست داعش توسط جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۳۵ روسیه به هلاکت رسیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ ده‌ها تن از عناصر تروریستی داعش توسط جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۳۵ روسیه در شرق استان حماه به هلاکت رسیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

جنگنده‌های روسی برای پشتیبانی از نیروهای محور مقاومت در شرق استان حماه، ده‌ها مواضع تروریست‌ها را مورد هدف قراردادند که در جریان این حمله‌ها ده‌ها داعشی به هلاکت رسیدند.

,

بر اساس اطلاعات منتشرشده، جنگنده‌ها مواضع عناصر داعش را در اطراف شهرک راهبردی «عقیربات» و مناطق شرقی شهر راهبردی سلمیه و شمال استان حمص مورد هدف قراردادند و علاوه بر کشته و زخمی کردن ده‌ها تروریست، خسارت های نظامی سنگینی را به تروریست‌ها وارد کردند.

,

نیروهای مقاومت مستقر در محور شرق استان حماه با پشتیبانی جنگنده‌های روسی موفق شدند ده‌ها شهرک و ارتفاع ازجمله «عقیربات» را به‌طور کامل پاک‌سازی کنند و محاصره تروریست‌ها را در شمال حمص و شرق حماه تنگ‌تر کنند.

,
نمایشگر ویدیو
00:00
 
00:37
, نمایشگر ویدیو,
00:00
 
00:37
,
00:00
 
00:37
,
, ,
00:00
 
00:37
,
, ,
00:00
, 00:00,
 
,
00:37
, 00:37,
, ,
, ,

دریافت فیلم:

, دریافت فیلم:,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه