شهردار صفاشهر ابقا شد

شهردار صفاشهر ابقا شد
اعضای منتخب شورای شهر صفاشهر هاشم احمدی را در سمت شهردار صفاشهر ابقا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش بام فارس؛ در جلسه اعضای منتخب شورای شهر صفاشهر هاشم احمدی با 5 رای در سمت شهردار صفاشهر باقی ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام فارس,

میرزا علی‌اکبر کریمی رئیس شورای شهر صفاشهر با اعلام این خبر افزود: با بررسی‌های انجام شده درباره عملکرد احمدی در مدت 4 سال تصدی مسئولیت شهرداری، کارنامه وی در جمع‌بندی اعضای پنجمین دوره شورای شهر صفاشهر مورد پذیرش قرار گرفت و به اتفاق نظر اعضا، هاشم احمدی برای 4 سال دیگر در سمت شهردار صفاشهر ابقا شد.

,

وی با ابراز امیدواری برای موفقیت احمدی در این سمت تاکید کرد: مطالبه مردم و صاحب‌نظران از شهردار ایجاد تغییر و تحول در شهر است.

,

کریمی تصریح کرد: باید از جنجال اجتناب کنیم و به سمت و سویی برویم که جو آرام شود، این آرامش زمینه سوءاستفاده از اختلافات را کمتر و شرایط برای کار را بهتر فراهم می‌شود.

,

وی اظهار داشت: از مردم می‌خواهیم که مطالبات خود را به شورا منتقل کنند، ما در حد توان پاسخگوی آنان هستیم.

,

گفتنی است اعضای پنجمین دوره شورای شهر در نخستین جلسه این شورا که اول شهریورماه برگزار شد شهردار صفاشهر را انتخاب نکردند و این کار برای بررسی‌های بیشتر به جلسات بعد این شورا موکول شده بود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه