فرمانده انتظامی شهرستان هرسین خبر داد:

کشف 400 میلیون ریال کالای قاچاق در هرسین

کشف 400 میلیون ریال کالای قاچاق در هرسین
فرمانده انتظامی شهرستان هرسین از کشف کالای قاچاق به ارزش تقریبی 400 میلیون ریال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ همتعلی شکری در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: به دنبال دریافت اخباری مبنی بر جابجایی محموله کالای قاچاق در محور پلیس راه به سمت هرسین، عوامل انتظامی پاسگاه شیرز وارد عمل شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیوانگاه,

.

,

وی افزود: عوامل انتظامی در ایستگاه است و بازرسی خودروی نیسان را که از قبل شناسایی شده بود، متوقف کردند که در نتیجه آن 14 دستگاه لوازم خانگی فاقد مدارک مثبته گمرکی به ارزش 320 میلیون ریال کشف شد.

,

.

,

این مقام انتظامی ادامه داد: عوامل پلیس آگاهی نیز حین گشت زنی و کنترل خودروهای عبوری یک دستگاه پراید را که حامل دو هزار و 720 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق بود، شناسایی و توقیف کردند.

,

.

,

سرهنگ شکری خاطرنشان کرد: ارزش این محموله بیش از 70 میلیون ریال برآورد شده است، همچنین دو متهم در ارتباط با این پرونده ها دستگیر و روانه مراجع قضائی شده اند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه