افتتاح ۲ طرح بهداشتی در هفته دولت در بوانات
فرماندار بوانات گفت: سعی ما در مرتفع کردن هرچه بیشتر مشکلات بهداشت و درمان مردم شهرستان بوده که افتتاح طرح های بهداشتی در این هفته نشان از توجه دولت در این بخش دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گزارش حرف رسا، در هفته دولت و با حضور محمد اسدالهی فرماندار شهرستان بوانات و مسولان ادارات 2 طرح بهداشتی پانسیون پزشک و آزمایشگاه درمانگاه شهر مزایجان افتتاح و به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا,محمد اسدالهی فرماندار شهرستان بوانات در این مراسم ضمن تبریک هفته دولت، توجه به امور بهداشت و درمان مردم بوانات را از اولویت های دولت در این شهرستان برشمرد و اظهار داشت: مشکل درمانگاه سروستان و نبود امکانات جهت پزشک این درمانگاه با افتتاح این پانسیون نسبتا مرتفع شده و امیدواریم که این طرح باعث خدمات بیشتر به مردم عزیز دهستان سروستان باشد.
,وی افزود: از طرح های دیگر بهداشت و درمان افتتاح و تکمیل آزمایشگاه درمانگاه شهر مزایجان می باشد که به همت مسولان شبکه بهداشت و همراهی دیگر مسولان در هفته دولت افتتاح و به بهره برداری رسید که مبارک مردم خوب بخش مزایجان باشد.
,خلیل دسترنج در مراسم افتتاح این دو طرح ضمن قدردانی از حضور فرماندار و مسولان در این مراسم گفت: برای این 2 طرح بهداشتی بالغ بر 2 میلیارد و 600 میلیون ریال هزینه شده که هر کدام از طرح ها در زمینی با زیر بنای 112 متر ساخته و به بهره برداری رسید.
,خلیل دسترنج ادامه داد: هزینه های ساخت و تکمیل این 2 طرح از محل اعتبارات ملی طی 4 ماه ساخته و تکمیل شده است که مبارک مردم خوب بخش مزایجان باشد.
,

,

, ,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه