اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

درجلسه شورای پول و اعتبار چه گذشت؟

درجلسه شورای پول و اعتبار چه گذشت؟
جلسه امروز عصر (سه‌شنبه) شورای پول و اعتبار هم ظاهرا مصوبه یا تصمیم‌گیری درباره وضعیت مؤسسات اعتباری که قرار بر ادغام آنها و تشکیل بانک جدید است، نداشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، مدتی است که بحث ادغام مؤسسات ثامن، مهر اقتصاد و کوثر مطرح شده و رئیس کل بانک مرکزی رسما از تشکیل بانک جدیدی خبر داده اما به نظر می‌رسد این موضوع هنوز ورود رسمی به جلسه شورا نداشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این در حالی است که در یک هزار و دویست و سی و ششمین جلسه شورای پول و اعتبار، تحولات کلان اقتصادی کشور در حوزه‌های بخش واقعی، نرخ تورم، بازار ارز و مؤلفه‌های مختلف بازار پول را برای اعضای شورای پول و اعتبار از سوی معاونت اقتصادی بانک مرکزی تشریح شده است.

,

‏‎در همین ارتباط آخرین تحولات کلان پولی شامل حجم نقدینگی، پایه پولی و ضریب فزاینده نقدینگی، تغییرات اضافه برداشت بانک‌ها از منابع بانک مرکزی و اقدامات بانک مرکزی در خصوص ساماندهی اضافه برداشت بانک‌ها، تحولات بازار بین‌بانکی به تفکیک حجم معاملات و نرخ سود در این بازار، عملکرد تسهیلات‌دهی بانک‌ها و همچنین برنامه‌های نظام بانکی در حمایت از تولید و اشتغال، از جمله موارد طرح شده در جلسه شورای پول و اعتبار امروز (سه‌شنبه) بود.

,

‏‎همچنین مقرر شد در جلسه بعدی این شورا بخش دوم گزارش اقدامات بانک مرکزی در حوزه بازار پول و ساماندهی نرخ سود بانکی ارایه شود.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه