تغییر و جابجایی برخی مدیران دلواری درسکوت خبری!

تغییر و جابجایی برخی مدیران دلواری درسکوت خبری!
داستان تغییر و جابجایی مدیران دلوار بی سر و صدا و در سکوت خبری مدتهاست ادامه دارد و برخی از مدیران گاهی از تودیع و معارفه خود اظهار بی اطلاعی می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازسپاس-دلوار؛ در چند ماه گذشته تعداد زیادی از مدیران دلواری در سکوت کامل خبری جابه جا شده اند و این روند هر چند وقت یک بار در حال انجام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس-دلوار؛,

در ماه های گذشته دلوار شاهد تغییر مدیران اداره برق، ثبت احوال، بانک صادرات، رئیس کتابخانه عمومی، راهداری منطقه دلوار و اداره پست بوده ایم که بدون هیچ گونه اطلاع رسانی و در سکوت خبری این تغییرات صورت می گیرد و این در حالی است که در روزهای آینده نیز باید منتظر تغییرات مدیران دیگر در شهر و منطقه دلوار باشیم.

,

همانگونه که گفته شد سرعت این تغییر و تحولات به اندازه ای است که مدیران پیشین اظهار بی اطلاعی می کنند و در اغلب اوقات مراسم تودیع و معارفه ای نیز صورت نمی گیرد و آگاهی افکار عمومی از این تغییرات در فضای مجازی و از طریق کانال های خبری غیر رسمی نیز به شایعات دامن می زند.

,

باید منتظر ماند ایا باز هم این تغییرات مدیران در سکوت خبری برگزار می شود یا مسئولین در شیوه خود را تغییر می دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه