توضیحات رئیس اداره محیط زیست شهرستان جلفا درباره اتلاف ماهیان رود ارس/
اسماعیلی: در محدوده جلفا هیچ گونه تلفاتی مشاهده نشده است
اسماعیلی تصریح کرد: خوشبختانه در محدوده شهرستان جلفا، هیچ گونه تلفاتی مشاهده یا گزارش نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز، رئیس اداره محیط زیست شهرستان جلفا در گفتگو با خبرنگار این پایگاه با اشاره به مرگ و میر گسترده ماهی ها در رودخانه ارس گفت: خوشبختانه در محدوده شهرستان جلفا، هیچ گونه تلفاتی مشاهده یا گزارش نشده است.
اسماعیلی افزود: تصاویر و اخبار موجود مربوط به بخش خدآفرین است. که در خود سد خدافرین نیز تلفاتی مشاهده نشده بلکه ماهی ها در محدوده بعد از سد تلف شده اند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر علت تلفات اظهار کرد: عامل تلفات، به هیچ عنوان به پساب صنعتی کارخانه های مس و طلای ارمنستان مربوط نیست.
اسماعیلی تصریح کرد: با توجه به اینکه پساب صنعتی کارخانه های ارمنستان از محدوده نوردوز وارد آب ارس شده، در صورتی که دلیل اتلاف وجود فلزات سنگین باشد باید قبل از خدافرین در محدود جلفا نیز شاهد تلفات می بودیم که هیچ گونه تلفاتی در این محدود مشاهد نشده است.
اسماعیلی در پایان بیان کرد: علت اصلی مرگ و میر ماهی ها توسط کارشناسان در دست بررسی است ولی با فرضیه بالا قضیه اتلاف به دلیل وجود فلزات سنگین به کلی منتفی است.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه