با حضور رئیس بنیاد مستضعفان کشور؛
۱۴۰۰ مورد اسناد عرصه در شاهین دژ اعطاء شد+تصاویر
ظهر امروز با حضور رئیس بنیاد مستضعفان کشور یکهزار و چهرصد مورد اسناد عرصه به مالکین در شاهین دژ واگذار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهین پیام ظهر امروز طی مراسمی که با حضور محمد سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان کل کشور و مسئولین استانی و شهرستانی در مسجد رسول اکرم (ص) برگزار شد یک هزار و چهارصد مورد از اسناد عرصه املاک شاهین دژ به مالکین اعطاء شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پیام ,مساحت کلی املاک سنددار شده ۲۶ هکتار و ارزش روز این املاک ۵۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است که از این مقدار ۹۹ درصد آن رایگان بوده و فقط یک درصد از مالکین اخذ شده است.
,در این مراسم به نیت ۱۴ معصوم علیهما سلام به ۱۴ نفر از مالکین اسناد واگذار و مابقی اسناد به اداره ثبت اسناد تحویل داده شد تا سایر مالکین اسناد خود را از این اداره تحویل گیرند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه