فرمانده انتظامی قصرشیرین خبر داد:
محموله البسه قاچاق در قصرشیرین به دام پلیس افتاد
فرمانده انتظامی شهرستان قصرشیرین از توقیف محموله های کاروانی کالای قاچاق به ارزش پنج میلیارد ریال خبر داد و گفت: ده قاچاقچی در این ارتباط دستگیر شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ عنایت فلاحی در گفتگو با الوند خبر، اظهار داشت: عوامل انتظامی شهرستان قصرشیرین با اقدامات اطلاعاتی و رصد قاچاقچیان سابقه دار توانستند چندین محموله کالای قاچاق را که به صورت کاروانی که اقدام به انتقال البسه به داخل کشور می کردند، شناسایی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوند خبر,,
وی افزود: بر همین اساس اکیپی از مأموران پلیس به محور قصرشیرین- سرپل ذهاب اعزام شدند و مسیر را تحت کنترل نامحسوس قرار دادند.
,
,
این مقام انتظامی ادامه داد: پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت، در نهایت محموله های کاروانی کالای قاچاق در عملیات ضربتی پلیس متوقف شدند و مورد بازرسی قرار گرفتند.
,
,
سرهنگ فلاحی تصریح کرد: 331 هزار و 892 ثوب انواع البسه فاقد مدارک مثبته گمرکی کشف و 10 دستگاه کامیون نیز توقیف و به پارکینگ انتقال داده شدند.
,
,
وی با اشاره به اینکه ارزش محموله های مکشوفه بیش از نیم میلیارد ریال ارزیابی شده است، گفت: 10 قاچاقچی در این زمینه دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شده اند.
,
,
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه