logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امضای 3 تفاهم نامه بین بنیاد برکت و مدیران استان و شهرستان راور

امضای 3 تفاهم نامه بین بنیاد برکت و مدیران استان و شهرستان راور
بنیاد برکت معین اقتصادی شهرستان راور 3 قرارداد به ارزش 13 میلیارد تومان برای آبادانی این شهرستان در زمینه های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و همچنین اقتصادی با مدیران اجرایی مربوطه در استان و شهرستان امضا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛ جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان که با حضور حجت الاسلام تویسرکانی امام جمعه، میرصادقی فرماندار راور، جعفری معاون بنیاد برکت (وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام)، رشیدی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان، رجایی مدیرکل نوسازی مدارس استان و تعدادی از مدیران برگزار و قرارداد فعالیت های آغازین بنیاد برکت در شهرستان راور به مبلغ 13 میلیارد تومان منعقد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , کاروانسرا, ؛ جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان که با حضور حجت الاسلام تویسرکانی امام جمعه، میرصادقی فرماندار راور، جعفری معاون بنیاد برکت (وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام)، رشیدی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان، رجایی مدیرکل نوسازی مدارس استان و تعدادی از مدیران برگزار و قرارداد فعالیت های آغازین بنیاد برکت در شهرستان راور به مبلغ 13 میلیارد تومان منعقد شد.,

سیدحسن میرصادقی فرماندار راور در این جلسه گفت: به میمنت دهه مبارک ولایت تفاهم نامه های منعقد شده فی مابین بنیاد برکت و مدیران استان و شهرستان و اجرای طرح های مورد نظر از هفته آینده می تواند زمینه ساز توسعه و شکوفایی در شهرستان شود و به دنبال آن اشتغالزایی را به همراه داشته باشد و همه مسئولین و مردم خصوصاً جوانان جویای کار باید از این فرصت استفاده کافی را ببرند.
در ادامه جعفری معاون بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: بنیاد برکت در شهرستان راور کار خود را در زمینه های مختلف شروع کرده تا با استفاده از ظرفیت های موجود بتوانیم به نوعی در توسعه شهرستان سهیم باشیم و اولین طرح اشتغالزایی با هدف اشتغالزایی پایدار و تولید مرغ و تخم مرغ در دو مرحله با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 700 میلیون تومان سرمایه گذاری مشترک با بخش خصوصی مبادله می شود که در بخش دوم با مشارکت روستائیان می تواند گسترش پیدا کند.
در ادامه جلسه همچنین 3 قرارداد فی مابین بنیاد برکت و مدیران اجرایی در زمینه آب رسانی به روستاهای بخش مرکزی و کوهساران و با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد تومان و همچنین در زمینه آموزشی و وسایل کمک آموزشی و ساخت و ساز مدارس در شهر راور و روستاهای بخش مرکزی و کوهساران با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 200 میلیون تومان و در خصوص احداث مسجد و خانه های عالم در شهرستان مبلغ یک میلیارد و 300 میلیون تومان منعقد شد.
لازم به ذکر است: در زمینه تامین مسکن افراد بی بضاعت، ساخت یک سالن ورزشی و ... در شهر راور هم اعتباری در نظر گرفته شده است.
همچنین در ادامه مسئولین و هیئت همراه از روند ساخت کارخانه فولاد شهرستان راور بازدید کردند.

,
,
,
,
,


انتهای پیام/

, , , , , , ,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه