رئیس پلیس راهور استان اردبیل مطرح کرد:
نقل و انتقال دو دسته از خودروها ممنوع اعلام شد/ مهلت عفو جرایم تا آخر آذر
رئیس پلیس راهور استان اردبیل در نشست مشترک با خبرنگاران نقل و انتقال دو دسته از خودروها را طبق ابلاغیه جدید ممنوع اعلام کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، سرهنگ رحیم آقا محمدیان رئیس پلیس راهور استان اردبیل در نشست مشترک با خبرنگاران از بهبودی و کاهش آمار تصادفات طی 5 ماه گذشته سال جاری به نسبت مشابه سال قبل خبر داد و اظهار داشت: 46 درصد تصادفات فوتی شهری کاهش یافته و تصادفات عابرین نیز از 60درصد به 33 درصد کاهش یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام,رئیس پلیس راهور استان اردبیل؛ با وجود کاهش آمار تصادفات عابرین همچنان از تعداد تصادفات عابرین و فوتی آن ابراز نگرانی و از دستگاه های مرتبط درخواست مساعدت کرد.
,آقا محمدیان تصریح کرد: ایمن سازی معابر داخل شهری و مسیر عابرین به کندی پیش می رود.
,وی شهرهای مشگین شهر، پارس آباد و خلخال را به ترتیب کم تصادف ترین شهر های استان در زمینه تصادفات داخل شهری معرفی کرد.
,سرهنگ رحیم آقا محمدیان در ادامه به بخشودگی جرایم و دیرکرد آن اشاره و تاکید کرد: هم اکنون طرح بخشودگی جرایم رانندگی، دیرکرد و جریمه های دوبل در حال انجام بوده بنابراین رانندگان وسایط نقلیه از این مهلت استثنایی استفاده کنند.
,معاونت پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان اردبیل این طرح را مصوبه مجلس و ابلاغیه دولت عنوان کرد و گفت: پایان آذرماه سال جاری آخرین مهلت بخشودگی بوده و به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
,رئیس پلیس راهور استان اردبیل از ابلاغ دو بخشنامه مهم و اساسی جدید به مرکز تعویض پلاک خودرو خبر داد و اظهار داشت: بدون بیمه شخص ثالث و همچنین بدون داشتن معاینه فنی خودروهای بالای 5 سال عمر نقل و انتقال به کلی منتفی و ممنوع اعلام شد.
,وی در ادامه و در بخش بعدی سخنان خود از عدم منع قانونی پرداخت خسارت تصادفات تا سقف 7 میلیون تومان از سوی شرکت های بیمه گر و بدون نیاز به حضور کارشناس پلیس خبر داد و گفت: در اینصورت نیازی به کروکی و نظر کارشناس وجود ندارد و با توافق طرفین قابل حل است.
,آقا محمدیان با انگشت گذاشتن و حساسیت بالا به سرویس های مدارس در ایام آتی بازگشایی مدارس خاطر نشان ساخت: خانواده ها، مسئولان آموزش و پرورش و مدیران مدارس در انتخاب سرویس مدارس موظفند به ابلاغیه سه مرجع بالادستی (وزارت کشور-ناجا-وزارت آموزش و پرورش) دقت ویژه و اهتمام به خرج دهند و سرویس های خود را از ناوگان حمل و نقل عمومی شهری مانند تاکسیرانی و عند لزوم از شرکت های سرویس دهی آژانس مسافرتی بهره گیری کرده و از گزینش افراد شخصی و ناشناس خودداری کنند.
,معاون راهور فرماندهی نیروی انتظامی استان اردبیل همچنین با هشدار به عدم رعایت قوانین و احتیاط لازم دور دریاچه شورابیل از سوی بانوان دوچرخه سوار و مسافرین غیر بومی در تردد مسیر یک طرفه ابراز نگرانی کرد و همچنین بر لزوم ثبت بیمه نامه قطار تفریحی شهری در دور دریاچه شورابیل تاکید کرد.
,آقا محمدیان با حضور در محوطه اداره راهور استان و با ارائه توضیحاتی از خودروهای نامحسوس هوشمند جدید داخل شهری گفت:در مدت 10 روز گذشته خودروهای مجهز به دوربین های هوشمند برای رصد و ثبت تخلفات شهری فعال شده و مکانیزه وار تخلفاتی مانند پارک دوبله و سد معبر را ثبت و به دو روش ارسال پستی جریمه با ضمیمه فیلم تخلفات و یا با ارسال پیامک تخلف و جریمه، صاحب خودرو را مطلع می کند.
,,

,


,
, ,
وی در ادامه از بهره گیری دوربین های پایش و رصد میادین شهری در جهت کنترل ترافیک و اعمال قوانین خبر داد و گفت: این دوربین چند منظوره بوده که راهور استان نیز در جهت کنترل ترافیک شهری بهره می گیرد.
,رئیس پلیس راهور استان اردبیل در ادامه از بی توجهی نسبت به نرده کشی مسیر عابرین و خیابانهای داخل شهری و همچنین از سهل انگاری در تجهیز مانیتورینگ شهری کنترل ترافیک ابراز تاسف و انتقاد کرد و گفت: استان های همسطح ترافیک به این تکنولوژی و امکانات مجهز شده اند.
,این معاونت انتظامی استان از ایجاد رضایت حد اکثری مسافرین تعطیلات نوروزی، تابستان و تعطیلات ایام اخیر خبر داد و گفت: نهایت همکاری مودبانه و ارشاد زبانی و اجتناب از برخورد سلبی با رانندگان مسافرین صورت گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه