اقدام اطرافیان بابک زنجانی در فضای مجازی

اقدام اطرافیان بابک زنجانی در فضای مجازی
اطرافیان بابک زنجانی دست به کار شده‌اند. کارشان را پس از یک سکوت هشت ماهه از هشدار دادن در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی شروع کرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، روزنامه اعتماد: اطرافیان بابک زنجانی دست به کار شده‌اند. کارشان را پس از یک سکوت هشت ماهه از هشدار دادن در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی شروع کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

صفحه‌ای که تا پیش از بازداشت زنجانی توسط او در فیس بوک مدیریت می‌شد حالا به دست اطرافیانش افتاده و آنها هم مشغول «هشدار» دادن شده‌اند. هشدار داده‌اند که در مورد مرد میلیاردی که چند وقتی است مهمان اوین است شایعه‌سازی نشود. هشدار داده‌اند که اگر روند فعلی ادامه پیدا کند آنها هم مشغول شکایت از رسانه‌ها می‌شوند.

واکنش اطرافیان زنجانی اما گویا بیشتر به رو شدن تخلف تازه او است که در روزنامه اعتماد نیز گزارشی از آن منتشر شده بود. می‌گویند گرفتن وام 220 میلیارد تومانی از یک بانک خصوصی آن هم بدون وثیقه تخلف زنجانی نبوده بلکه تخلف بانک مذکور بوده است. از رسانه‌ها خواسته‌اند که «تشویش اذهان عمومی» نکنند وگرنه با شکایت اطرافیان زنجانی روبه‌رو می‌شوند.

بابک زنجانی هشت ماه است که در بازداشت به سر می‌برد. بازداشتش گویا ثمره‌ای هم نداشته است چراکه بارها اخبار متعددی از عدم همکاری او با بازجویان منتشر شده بود اما هر چند وقت یک بار تخلف تازه‌یی از او رو می‌شود که بازهم پرونده‌اش را قطور و قطورتر می‌کند. تخلف جدید او اما صدای اطرافیانش را هم درآورده است؛ اخذ یک وام 220 میلیارد تومانی از یک بانک خصوصی آن هم با ارائه یک چک بانکی به عنوان ضمانت است.

آن گونه که اعلام شده بود بانک خصوصی مورد نظر در ماه‌های گذشته اقدامی برای به اجرا گذاشتن ضمانت زنجانی نیز انجام نداده است. اما روز گذشته صفحه شخصی بابک زنجانی با انتشار مطلبی هشدارآمیز این تخلف را به طور ضمنی پذیرفت اما مقصر اصلی را بانک مذکور دانست. در بخشی از این پیام آمده بود: «در طول چند ماه گذشته اشخاص یا رسانه‌های مختلفی اعم از رسمی یا غیررسمی اقدام به انتشار اخبار کذب یا اطلاعات بی‌اساس یا سعی درتحریف شایعه‌پراکنی یا افترا در مورد پرونده آقای بابک زنجانی کرده‌اند.

در مورد «تخلفی دیگر از بابک زنجانی» و اخذ وام بدون وثیقه از یک بانک خصوصی فرض بر صحت چنین مطلبی این بانک است که تخلف کرده است نه آقای زنجانی؛ بدینوسیله از کلیه رسانه‌ها اشخاص و نهادها رسما تقاضا داریم که به غیر از آنچه رسما از طریق دادستانی یا مراجع ذیصلاح در اختیار رسانه‌ها قرار داده می‌شود به هیچ عنوان اخبار یا مطلب دیگری که فاقد مدرک یا مستندات است و باعث تشویش اذهان عمومی می‌شود در مورد پرونده آقای بابک زنجانی منتشر نکنند.

لازم به یادآوری است که شرکت هلدینگ سورینت و شرکت‌های تابعه و همچنین شخص آقای بابک زنجانی حق پیگرد قانونی را برای خود محفوظ می‌دارند و با متخلفین طبق قانون مجازات اسلامی یا قانون مطبوعات برخورد خواهد شد.» حالا باید دید که تحرکات مجازی اطرافیان زنجانی تا به کجا ادامه پیدا خواهد کرد؟

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه