مدیرکل هواشناسی خوزستان :

تا آخر هفته از هوای اهواز لذت ببرید

تا آخر هفته از هوای اهواز لذت ببرید
کوروش بهادری گفت: انتظار رشد ابر و رگبار و رعدوبرق را در نواحی مرتفع استان، شمال و شرق استان مثل ایذه، دهدز، باغملک و برخی از شهرستان بهبهان پیش‌بینی می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛کوروش بهادری در گفتگو با خبرنگار رهیاب اظهار داشت: گرم‌ترین نقطه استان بستان با 46 درجه و ایذه با 22 درجه خنک‌ترین شهرستان در شبانه‌روز گذشته گزارش شده است. همچنین نوسانات دمایی اهواز بین 27 تا 44 درجه خواهد بود.

وی با بیان اینکه رطوبت هوای اهواز کاهش زیادی داشته و به 30 درصد رسیده است، افزود: رطوبت صبح امروز امیدیه 77 درصد وهندیجان 60 درصد گزارش شده است که البته از روز سه‌شنبه در استان مجددا شاهد افزایش رطوبت هوا خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان با اشاره به بالابودن شاخص‌های ناپایداری در بعدازظهر امروز، بیان داشت: انتظار رشد ابر و رگبار و رعدوبرق را در نواحی مرتفع استان، شمال و شرق استان مثل ایذه، دهدز، باغملک و برخی از شهرستان بهبهان پیش‌بینی می‌کنیم.

بهادری گفت: دمای هوای اهواز به تدریج خنک‌تر خواهد شد و در گرم‌ترین حالت حداکثر دما تا 46 درجه خواهد رسید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه