اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دیزل ژنراتورهای اسکانیا به بازار آمد

دیزل ژنراتورهای اسکانیا به بازار آمد
ظهر امروز شرکت ماموت دیزل کار خود را به عنوان نمایندگی انحصاری دیزل ژنراتورهای اسکانیا آغاز کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل ماموت دیزل با بیان این خبر گفت: تا پیش از این دیزل ژنراتورها به صورت یک جا به کشور وارد نمی شد  و حتی گاهی اوقات محصولات کارکرده به عنوان محصول نو به مشتری فروخته می شد، این موضوع بسیاری از اوقات موجب ارایه نشدن خدمات پس از فروش مناسب و اختلال در عملکرد این محصول برای خریداران می شد، به همین دلیل شرکت ماموت دیزل به تازگی عرضه این محصول از برند اسکانیا را بر عهده گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

محمدرضا دزفولیان ادامه داد: اسکانیا یکی از بزرگترین برندهای اروپایی در حوزه دیزل ژنراتور است که به دلیل همکاری مناسب طی سال های طولانی با ماموت دیزل و همچنین اطمینان به ارایه خدمات پس از فروش تصمیم به همکاری با ماموت را در این حوزه گرفت و ماموت دیزل هم اکنون تنها نماینده رسمی یک شرکت معتبر خارجی در ارایه دیزل ژنراتور است.

,

او ادامه داد: ماموت دیزل طی چهار سال گذشته برترین شرکت ارائه دهنده در حوزه خودروهای تجاری بوده است و براساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است در تمامی نمایندگی های خود به دیزل ژنراتورهای اسکانیا نیز خدمات ارائه دهد.

,

او همچنین با بیان اینکه اسکانیا در زمان تحریم هیچ تغییری در برنامه های مشترک کاری خود با ایران ایجاد نکرده بود تصریح کرد: همکاری ماموت با اسکانیا در شرایط ایده آل به سر می برد و این همکاری جدید در حوزه مولدهای انرژی در همین راستا آغاز شده است.

,

دزفولیان در پایان نیز به ارایه محصول آر 500 تا پایان سال اشاره کرد افزود: کامیون باری 6*2، p320، نیز تا پایان سال به بازار می آید تا بتواند فقدان در کامیون های باری را تا حد امکان رفع می کند.

,

گفتنی است در این مراسم نماینده هایی از وزارت صنایع و معادن،  اتاق بازرگانی، شرکت توانیر،همراه اول، ایرانسل، قرارگاه خاتم الانبیا، سازمان انرژی اتمی و شرکت های بزرگ‌ نفتی حضور داشتند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه