مسئول مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان نیر خبرداد:

اختصاص یک دستگاه سونوگرافی به شهرستان نیر

اختصاص یک دستگاه سونوگرافی به شهرستان نیر
محمد سرافراز گفت: در آینده نزدیک یک دستگاه سونوگرافی همراه با متخصص سونوگرافیست به حوزه درمانی نیر اختصاص خواهد یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیریمیز،  محمد سرافراز مسئول مرکز خدمات جامع سلامت شهر نیر از مراجعه ۳۷۰بیمار به مرکزخدمات جامع سلامت شهر نیر خبر داد و گفت: علاوه بر آن ۱۰بیمار دیالیز منطقه و یک بیمار دیالیز مهمان باسه دستگاه دیالیز به همراه تغذیه برای این بیماران در این مرکز دیالیز می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز,

 

,

محمدسرافراز گفت: در این مرکز امسال خدمات نوین سلامتی از جمله تست غربالگری های مانند تست سرطان، فشارخون، دیابت و همچنین انجام خدمات داندانپزشکی مانند گرافی دهان و دندان با یک داروخانه شبانه روزی، چهار پزشک عمومی، سه پزشک متخصص، دو دندانپزشک و اتاق احیای قلبی و ریوی تجهیز و مجزا به همشهریان عزیز خدمات ارایه می دهند.

,

وی با اشاره به اینکه در روزهای آتی دستگاه سونوگرافی در این مرکز دایر خواهد شد افزود: به همین خاطر به دنبال جذب متخصص هستیم.
 

,
,

مسئول مرکز خدمات جامع سلامت شهر نیر در ادامه به نقش مردم در اجرای هرچه بهتر برنامه طرح نظام سلامت اشاره کرد وگفت: درخصوص برنامه طرح تحول نظام سلامت بخش اول مربوط به کار تیمی پزشکی است و بخش دوم مربوط به مردم بعنوان پایه برنامه تحول نظام سلامت هستند.

,

 

,

سرافراز خاطرنشان کرد: خیرین و معتمدین شهرستان همگام بادولت قدم های خوبی برای رفع محرومیت منطقه برداشته اند و این مشارکت موجب ارایه خدمات درحوزه مختلف به مردم شده است.

,

 

,

سرافراز گفت: ارایه خدمات خالصانه و رضایتمندی مردم در این مرکز از مهمترین اولویت ها است.

,
 
,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه