در تابستان سال جاری صورت گزفت؛

بیش از ۴۱۱ هزار نفر در مدارس خراسان‌رضوی اسکان یافتند

بیش از ۴۱۱ هزار نفر در مدارس خراسان‌رضوی اسکان یافتند
دبیر ستاد اسکان اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی از اسکان بیش از ۴۱۱ هزار نفر در مدارس خراسان‌رضوی در تابستان سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، غلامرضا نجاتی‌مهر در جمع خبرنگاران با اشاره به این نکته که 411 هزار و 208 نفر در مدارس خراسان‌رضوی از ابتدای فصل تابستان امسال تا پایان روز 19 شهریورماه اسکان یافته‌اند، گفت: این آمار نسبت به سال گذشته رشد 10 درصدی را نشان می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

وی با اشاره به این موضوع که تعداد نفر اسکان یافته در مدارس استان در قالب 114 هزار 224 خانوار هستند، اضافه کرد: تعداد مدارس آماده شدن برای اسکان زائران در سال جاری 411 مدرسه است.

,

 

,

دبیر ستاد اسکان اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی ادامه داد: از 411 مدرسه آماده شده برای اسکان 351 مدرسه در مشهد و مابقی در شهرستان‌های استان هستند که این تعداد نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.

,

 

,

نجاتی مهر بیان داشت: در خراسان‌رضوی هفت هزار و 500 مدرسه با حدود 54 هزار کلاس وجود دارد.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه