مشاور وزیر بهداشت خبر داد:
اجرای بیش از ۶ هزار طرح بهداشتی و درمانی در کشور
مشاور وزیر بهداشت در قزوین، از اجرای بیش از 6 هزار طرح بهداشتی و درمانی در کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص، سید عباس پورهاشمی در دیدار با استاندار قزوین، از اجرای بیش از ۶ هزار طرح بهداشتی و درمانی در کشور خبر داد و اظهار کرد: ٢هزار واحد بهداشتی درمانی در کل کشور آماده بهره برداری است و ٣هزار واحد دیگر هم تا آذر ماه امسال تکمیل خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه طرح های باقیمانده هم تا هفته دولت سال آینده افتتاح خواهد شد، افزود:با تکمیل و افتتاح این طرح ها شاهد جهش خوبی در حوزه بهداشتی و درمانی خواهیم بود.
,همتی استاندار قزوین هم در این دیدار اعلام کرد: هم اکنون ۵۳ طرح در استان تکمیل شده و آماده افتتاح است که با بهره برداری از آنها مردم مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان از امکانات بهداشتی و درمانی بهره مند خواهند شد.
,وی با اشاره به اینکه ۱۵۹طرح در حوزه بهداشت و درمان تا پایان امسال در استان به بهره برداری میرسد، ادامه داد: در استان قزوین تاکنون یک هزار میلیارد ریال طرح بخش درمان و بهداشت به بهره برداری رسیده است.
,مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین هم در این دیدار از ساخت بیمارستان ٧٢ تختخوابی در محمدیه و ناحیه شهری مهرگان با تعرفه دولتی خبر داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه