جشنواره بین المللی فیلم سبز در نقده ابتر ماند
ششمین جشنواره بین المللی فیلم سبز که از روز گذشته در نقده آغاز شد و قرار بود دست کم به مدت دو روز ۱۰۰ فیلم کوتاه منتخب خارجی و داخلی در آن اکران شود، پس از یک سانس اکران به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر،با وجود آنکه نقده برای اولین بار به همراه ۱۴۰ شهر کشور میزبان این رویداد مهم فرهنگی و محیط زیستی بود اما عدم اطلاع رسانی کافی و دعوت از فعالان محیط زیست، خبرنگاران، نخبگان، دانش آموزان و مسئولان به این جشنواره باعث شد تا علیرغم برنامه ریزی های صورت گرفته در چهار ماه گذشته برای میزبانی این جشنواره، افتتاح آن در فضای سرد و بی روح برگزار شود بطوریکه حتی فرماندار نقده هم بخاطر بی برنامگی های صورت گرفته حاضر نشد در آن شرکت کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,به گفته حاضران در این جشنواره، پس از آنکه اداره محیط زیست، گزارش کار مورد نیازش را آماده و خبرنگار واحد مرکزی خبر هم افتتاح آن را به صدا و سیما مخابره کرد دست اندرکاران محیط زیست کارهای مربوط به جشنواره را تعطیل اعلام کردند.
,گفتنی است علیرغم اینکه نقده بعنوان شهر تالابی آذربایجان غربی شهرت دارد و فعالان محیط زیست آن هم در عرصه بین المللی شناخته شده هستند اما عدم دعوت از نخبگان و فعالان محیط زیست باعث شد تا آنها دعوت دست اندرکاران جشنواره فیلم سبز بناب را اجابت و به آن شهر سفر کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه