جانشین فرمانده انتظامی شهرستان کرمان خبر داد؛

نوجوان 18 ساله قربانی عکس سلفی

نوجوان 18 ساله قربانی عکس سلفی
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان از فوت یک نوجوان 18 ساله هنگام گرفتن سلفی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرمان کرمان؛ علی کشاورزی در گفت گو با خبرنگار ما در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر یک مورد مرگ مشکوک در حوزه استحفاظی کلانتری 13 شهر کرمان بلافاصله ماموران انتظامی این کلانتری جهت بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,

وی تصریح کرد: با حضور ماموران در محل مشخص شد یک نوجوان 18 ساله با شلیک گلوله به وسیله یک قبضه اسلحه از ناحیه سر مصدوم که توسط عوامل 115به بیمارستان منتقل شد.

,

جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان کرمان با بیان اینکه مصدوم به علت شدت جراحات وارده از ناحیه سر در حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد تصریح کرد: در تحقیقات ماموران انتظامی مشخص شد که این فرد قصد گرفتن عکس سلفی با اسلحه را داشته است که به دلیل نا آشنایی با قوانین بکارگیری سلاح و سهل انگاری اقدام به تیراندازی به سمت سر خود کرده است.

,

جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان کرمان در پایان ضمن ابراز ناراحتی از این حادثه پیش آمده خاطرنشان ساخت: نگهداری سلاح در منزل را دور از دسترس فرزندان و سایر افراد خانواده قرار داده و نظارت و کنترل خود را بر روی اعمال و رفتار جوانان خود بیش از پیش افزایش دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه