فرمانده سپاه ناحیه اسدآباد:
دفاع مقدس آبروی و عزت ملت ایران اسلامی است
فرمانده سپاه ناحیه اسدآباد با تأکید بر مطالعه دستاوردهای دوران دفاع مقدس توسط نسل جدید و جوان، گفت: امروز دفاع جانانه 8 سال رزمندگان از میهن اسلامی عزت و آبروی ملت است که باید قدردان آن باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ حسن مرادی در گفتوگو با خبرنگار آوای سیدجمال؛ دفاع مقدس را گنجینه بزرگ فرهنگ ملت ایران اسلامی دانست و اظهار کرد: مردم ما و نسل جوان باید بدانند که فرزندان این مرزوبوم با چه انگیزه و اعتقادی توانستند با دستخالی در برابر استکبار جهانی بایستند و معادلات دنیا را برهم بزنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سیدجمال,
وی با تشریح واقعه جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، تصریح کرد: وقتی تاریخ دفاع مقدس را بررسی میکنیم میبینیم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان وقتی فهمیدند این انقلاب باعث از بین بردن منافع آنها در سطح منطقه و حتی جهان هست، در جلسات گوناگون به این نتیجه رسیدند که از طریق صدام حسین ملعون جلوی انقلاب اسلامی را با حمله به ایران اسلامی بگیرند اما نهتنها نتوانستند این کار را انجام بدهند بلکه دفاع مقدس و جنگ تحمیلی باعث رویشهای زیادی برای ایران اسلامی و دستاوردهای خوبی در جهت اشاعه تفکر انقلاب اسلامی در سطح منطقه شده است.
فرمانده سپاه ناحیه اسدآباد افزود: نسل جوان ما امروز باید این دستاوردهای دفاع مقدس را مطالعه بکنند و بدانند آبرو و عزت ملت ایران اسلامی درگرو رشادتها و ایثارگریهای جوانان و شهدای عزیز دفاع مقدس است که به فرمود حضرت امام (ره) ما در جنگ توانستیم ابهت دو قدرت شرق و غرب را در هم بشکنیم.
وی در ادامه افزود: از دستاوردهای دفاع مقدس اعتمادبهنفس و خودباوری نیروهای انقلابی و ارزشی بود که در تمام صحنهها با توجه به تحریمهای دشمن حتی در موضوعات کوچک و ناچیز نظامی بتوانیم در مقابل تهدید و حملات غریب به ۳۸ کشوری که بهصورت مستقیم و غیرمستقیم صدام را حمایت میکردند، ایستادگی کنند و حتی در پایان جنگ در برخی از موضوعات نظامی بهعنوان متون اصلی در کلاس جنگهای کلاسیک الگو بشود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه