مسئول اداره تعاون رشتخوار:

بیش از 270 شرکت تعاونی در رشتخوار فعالیت دارند

بیش از 270 شرکت تعاونی در رشتخوار فعالیت دارند
مسئول اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان رشتخوار گفت: شهرستان رشتخوار 270 شرکت تعاونی فعال دارد، که از این تعداد 111 تعاونی در بخش جنگل و 159 تعاونی در بخش مرکزی این شهرستان فعالیت می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، صبح امروز ایرج ثابت مسئول اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان رشتخوار در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه شهرستان رشتخوار گفت: شهرستان رشتخوار در حال حاضر بیش از  270 شرکت تعاونی فعال دارد، که از این تعداد 111 تعاونی در بخش جنگل و 159 تعاونی در بخش مرکزی این شهرستان فعالیت می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,

 

,

 

,

وی در ادامه به نرخ بیکاری و اشتغال موجود دراین شهرستان  بر اساس سرشماری نفوس مسکن در سال 1395اشاره کرد و افزود: بر اساس سرشماری نفوس مسکن در سال 95 نرخ بیکاری در شهرستان رشتخوار 10.9  درصد، سهم اشتغال در بخش کشاورزی 56.9 درصد، صنعت 20.5 درصد و خدمات 22.5 درصد بوده است.

,

 

,

 

,

وی در ادامه با توجه به برنامه‌های صورت گرفته در اداره کار، رفاه و تعاون شهرستان نیز گفت: در سال 95 اداره کار، رفاه و تعاون شهرستان رشتخوار 1720 میلیون ریال سهمیه اعتباری از مشاغل خانگی داشته است، کهاین میزان اعتبار را به شش طرح با اشتغال 34 نفری اختصاص داده است.

,

 

,

 

,

وی همچنین در ادامه افزود: در سال جاری اعتباری بالغ بر 9200 میلیون ریال برای طرح‌های پشتیبان و مستقل مشاغل خانگی سهمیه شهرستان رشتخوار است، که افراد بیکار جویای کار می‌توانند با ثبت نام در سامانه مربوطه و پس از تایید دستگاه اجرایی و کارگروه اشتغال شهرستان به بانک عامل معرفی شوند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه