logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

زرینچه: عمران‌زاده به حرف قلعه‌نویی گوش نداد/ قیمت من این نیست

زرینچه: عمران‌زاده به حرف قلعه‌نویی گوش نداد/ قیمت من این نیست
مربی استقلال با ابراز خرسندی از دیدن هم دوره‌ای‌هایش در کادرفنی تیم‌های لیگ برتری می‌گوید که دلیل مصدومیت عمران زاده، گوش ندادن به حرف قلعه‌نویی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناجواد زرینچه، درباره آخرین شرایط تیمش گفت:‌ همانطور که می‌دانید ما دو بازی تدارکاتی در ترکیه و دو بازی تدارکاتی در جام شهدا پشت سر گذاشتیم. ما به دنبال سنجش میزان آمادگی بازیکنان بودیم و اساسا انجام این دیدارها انگیزه بازیکنان را بالا می‌برد. البته نکته ناراحت‌کننده این است که عمران‌زاده مصدوم شده و او را تا چیزی حدود شش هفته در اختیار نداریم. از سویی دیگر صادقی نیز به دلیل فشار بالای بازی‌های ملی مصدوم شد و به این ترتیب دو مدافع خوب خود را در اختیار نداریم. با این همه استقلال شرایط خیلی خوبی دارد و به لحاظ بدنی و روحی روانی برای بازی با راه آهن آماده هستیم. ان‌شاءالله که جواب لطف هواداران را از همین بازی اول می‌دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جواد زرینچه، درباره آخرین شرایط تیمش گفت:‌ همانطور که می‌دانید ما دو بازی تدارکاتی در ترکیه و دو بازی تدارکاتی در جام شهدا پشت سر گذاشتیم. ما به دنبال سنجش میزان آمادگی بازیکنان بودیم و اساسا انجام این دیدارها انگیزه بازیکنان را بالا می‌برد. البته نکته ناراحت‌کننده این است که عمران‌زاده مصدوم شده و او را تا چیزی حدود شش هفته در اختیار نداریم. از سویی دیگر صادقی نیز به دلیل فشار بالای بازی‌های ملی مصدوم شد و به این ترتیب دو مدافع خوب خود را در اختیار نداریم. با این همه استقلال شرایط خیلی خوبی دارد و به لحاظ بدنی و روحی روانی برای بازی با راه آهن آماده هستیم. ان‌شاءالله که جواب لطف هواداران را از همین بازی اول می‌دهیم.,

 

,

او در پاسخ به سوالی درباره دلیل مصدومیت عمران‌زاده، بیان کرد: در بازی اولمان در ترکیه عمران‌زاده کمی مصدوم شد و خود آقای قلعه‌نویی در بازی دوم به او گفت که بهتر است بازی نکند. در این دیدار باز هم ضرب خورد و آقای قلعه نویی به او گفت که از زمین بیرون بیا اما او گفت که می‌تواند بازی کند و مشکلی نیست. به هرحال عمران زاده به حرف آقای قلعه‌نویی گوش نداد و مصدوم شد. با این حال ما منتظر می‌مانیم تا او و صادقی با قدرت به تیم بازگردند. سایر بازیکنان حتما تلاش می‌کنند تا جای خالی آنها را پر کنند. قطعا پرکردن جای خالی این دو بازیکن برای ما سخت است اما در نهایت با تلاش سایر بازیکنان سعی می‌کنیم تا مشکلی پیش نیاید.

,

 

,

مربی استقلال در پاسخ به این سوال که راه آهن را چطور ارزیابی می‌کنید، اظهار کرد: آنها با توجه به وضعیت نامعلوم‌شان خیلی خطرناک هستند اما ما با تمام قدرت به مصاف‌شان می‌رویم و تنها به پیروزی فکر می‌کنیم. ارائه یک بازی خوب در بازی نخست خیلی می تواند به ما کمک کند.

,

 

,

او در پاسخ به این سوال که چه احساسی بابت حضور همبازیانش در جام جهانی 98 در تیم راه آهن دارد، عنوان کرد: از دیدن هم دوره‌ای‌هایم همیشه خوشحال می‌شوم. به خصوص که در کادرفنی یک تیم باشند که بیشتر باعث خوشحالی من است. خیلی خوب است که میدان به هم نسلان من هم داده شده و مطمئنم که آنها پاسخ اعتمادها را به خوبی می‌دهند.

,

 

,

زرینچه در پایان و در پاسخ این سوال که آیا رقم قراردادی که از او منتشر شده صحت دارد، گفت: قرارداد من همان 150 میلیونی بود که منتشر شده است. البته قیمت جواد زرینچه این نیست اما اعتراضی هم ندارم چراکه مهم‌تر از هرچیزی خانواده استقلال است و ما آمده‌ایم به این تیم خدمت کنیم. قطعا سال‌های بعد این رقم جبران می‌شود چراکه قیمت زرینچه این نیست ولی همانطور که گفتم از این رقم دلخور نیست و به آن اعتراضی ندارم.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه