کارشناس مسائل اقتصادی:
تبرئه نجومی بگیران، اعتماد به آمارها را از بین می برد
کارشناس مسائل اقتصادی گفت : تبرئه نجومی بگیران از سوی دیوان محاسبات و شکایت افرادی که اکنون پرونده فساد داشته اند و خواهان پس گرفتن پول های خود هستند اعتماد به آمارها را از بین می برد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم رزاقی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان با اشاره به آمارهای نادرست ارائه شده توسط مسئولین اظهار داشت : آمارها واقعیت جامعه را منعکس نمی کنند و افرادی که این آمارها را تهیه می کنند در برخی موارد تنها نظر مقامات را منعکس می کنند و در برخی موارد از دید منافع نظام و ملی نگاه می کند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابراهیم رزاقی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار, شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان , شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان, با اشاره به آمارهای نادرست ارائه شده توسط مسئولین اظهار داشت : آمارها واقعیت جامعه را منعکس نمی کنند و افرادی که این آمارها را تهیه می کنند در برخی موارد تنها نظر مقامات را منعکس می کنند و در برخی موارد از دید منافع نظام و ملی نگاه می کند .,,
وی افزود : تفاوت ما با سایر کشورها در این است که آن ها برای خانواده های کم درآمد و فقیر تشکیلات دارند و آن تشکیلات آمار را بر اساس نوع زندگی آن ها حساب می کند و بعد چانه زنی می شود و نظر دولت قطعی نخواهد بود و بر اساس هزینه ها حقوق را افزایش می دهند .
,,
کارشناس مسائل اقتصادی خاطر نشان کرد : ولی متاسفانه در ایران این گونه نیست و سازمان آماری ایران ، بانک مرکزی و دیوان محاسبات مجلس مستقل عمل نمی کنند همان طور که در خصوص مدیران نجومی بگیر آمارهای متفاوتی را اعلام کردند .
,,
تبرئه نجومی بگیران اعتماد به آمارها را از بین می برد
, تبرئه نجومی بگیران اعتماد به آمارها را از بین می برد , تبرئه نجومی بگیران اعتماد به آمارها را از بین می برد ,,
رزاقی با اشاره به تبرئه نجومی بگیران از سوی دیوان محاسبات خاطر نشان کرد : در آخر هم تعداد این مدیران نجومی بگیر را 400 نفر اعلام کردند و بعد هم گفتند که فسادی در کار نبوده و اکنون افرادی که پرونده فساد داشته اند شکایت می کنند که پول های ما را پس دهید حال با این وجود دیگر اعتمادی به این آمارها نیست .
,,
وی تشریح کرد : آمارها معمولا بر اساس نظر مسئولین به وجود می آیند لذا سلب اعتماد نسبت به آمارها اول در کارشناسان و بعد توده مردم به وجود می آید و دیگر این آمارها مورد قبول واقع نمی شوند .
,,
این کارشناس با بیان این سوال که آیا در اقتصاد ایران نفت در حاشیه قرار دارد ، عنوان کرد : مگر می شود اقتصاد ایران بدون نفت را مجسم کرد اکنون تمام اقتصاد کشورمان بر اساس درآمد نفت می چرخد و اکثر صنایع کشور وابسته هستند و مواد اولیه قطعات و ماشین آلات از خارج می آیند و همگی متکی به نفت می باشند.
,,
کارشناس مسائل اقتصادی بیان کرد : حدود 80 درصد درآمد ایران از نفت ، پتروشیمی و مواد معدنی است و همگی آن خام فروشی و استخراجی است نه تولیدی .
,,
رزاقی توضیح داد : تمام کشورهای دور دنیا به جز کشورهای مشابه ما همه با مالیات ها کشور را اداره می کنند و نه فروش مواد خام و نفتی ولی در ایران تنها 25 درصد از درآمد مالیاتی ایران هزینه دولت می شود .
,,
وی گفت : در ایران عملا از ثروتمندان مالیاتی دریافت نمی شود در صورتی که الگو مصرف آن ها بالاست و اقتصادی را به وجود می آورد که رئیس جمهورش برای چندمین بار می گوید ما رکورد را عقب زده ایم و وضع مردم بهتر شده است حال وقتی این گونه شد همه چیز از نظر طبقه اشرافی که چند درصد مردم هستند به نفع این ها و با قیمت گذاری دلار ثروت های عظیمی به دست می آورند.
,,
در دولت روحانی 260 میلیارد دلار واردات کالا و خدمات داشته ایم
, در دولت روحانی 260 میلیارد دلار واردات کالا و خدمات داشته ایم , در دولت روحانی 260 میلیارد دلار واردات کالا و خدمات داشته ایم ,,
کارشناس مسائل اقتصادی ادامه داد : ما در زمان روحانی 260 میلیارد دلار واردات کالا و خدمات داشتیم که همه این ها با دلار 12 هزار دلاری بوده است که ما آن را 3500 تومان قیمت گذاری می کنیم و تمامی افرادی که این رابطه را برقرار می کنند و از خارج جنس وارد می کنند و از آن سود می برند و نتیجه آن طبقه ای به وجود می آورد که سودهای بالا می برند و با دلار ارزان می توانند این سرمایه را به خارج منتقل کنند.
,,
رزاقی ابراز داشت : طبق آمارها میزان بیکاری در ایران متفاوت است و از سوی دیگر هم دو سوم روستا ها خالی شده اند و حداقل 30 میلیون نفر زیر خط فقر قطعی قرار دارند زیرا خط فقر 3 میلیون 200 هزار تومان است .
,,
وی افزود : اکنون طبق آمارها دولت می گوید که 66 درصد مردم ایران در سن کار هستند ولی شاغلین در ایران 22 میلیون نفر می باشند یعنی طبق آمار رسمی اکنون 44 میلیون نفر در ایران کار ندارند و این برای دولت طبیعی است و گرنه می گفتند که آمارهای درست در بیاورند و این گونه به صورت آشکار و شفاف این مطالب را بیان نمی کردند .
,,
این کارشناس مسائل اقتصادی در رابطه با ایجاد شغل در دوران روحانی تصریح کرد : در زمان روحانی می بایست 20 میلیون شغل ایجاد می شد ولی آن ها تنها توانستند آمار اشتغال 400 الی 500 هزار نفر را ارائه دهند و ما اکنون با وضع بسیار خطرناکی روبرو هستیم ولی مسئولین ما در مجلس و مراکز آماری مرتب آن ها را تایید می کنند و به دنبال خطی هستند که یک درصد هم در آن منافع ملی ایران نیست .
,,
رزاقی گفت : طبق فرمایشات امام (ره) باید امور در دست کوخ نشینان باشد زیرا این افراد می دانند که گرسنگی و فقر چیست ولی اکنون وزرای هزار میلیاردی سرکار آمده اند و خوی کاخ نشینی در آن ها وجود دارد .
,,
وی تاکید کرد : حال مردم از واقعیت های امر چه می دانند ؟چرا باید اخیرا قراردادهایی را با قدرت های خارجی فرانسه و ترکیه ببندیم در صورتی که ما در کشور خود دارای قرارگاه هایی همچون خاتم الانبیاء هستیم ؛حال با این وجود مردم فریب می خورند و به دشمنان قسم خورده ایران اعتماد می کنند و در برابر آن ها از خود واکنشی نشان نمی دهند .
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه