شبه جزیره میانکاله بهشهر دچار آتش سوزی عمدی شد/تصاویر

شبه جزیره میانکاله بهشهر دچار آتش سوزی عمدی شد/تصاویر
شبه جزیره زیست محیطی میانکاله بهشهر عصر روز گذشته دچار حریق شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ، عصر روز گذشته جزیره میانکاله بهشهر دچار حریق شد و محیط بانان در حال اطفاء و جلوگیری وسعت آن هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,

شب گذشته در منطقه «میانکاله صحرا» در ضلع جنوبی پناهگاه حیات وحش میانکاله، گزارش آتش‌سوزی پراکنده حفاظت محیط زیست بهشهر مخابره شد.

,

بلافاصله ماموران یگان حفاظت مستقر در میانکاله، با یک دستگاه تراکتور و تانکر آب به محل مورد نظر عزیمت کردند، اما به ‌دلیل گرمای هوا، وزش باد و پراکندگی آتش‌سوزی به تنهایی قادر به خاموش کردن آتش نبودند. به همین خاطر هماهنگی‌های لازم برای مهار آتش از سوی حفاظت محیط زیست بهشهر انجام شد.

,

بالاخره با همکاری فرمانداری، پاسگاه انتظامی امیرآباد، خودروهای آتش‌نشانی بندر امیرآباد، یگان حفاظت منابع طبیعی، شهرداری بهشهر و تعدادی از فعالان محیط زیست پس از هشت ساعت تلاش بی‌وقفه، این حادثه در بامداد امروز، مهار شد.

,

بررسی و بازرسی‌ها، حکایت از آتش‌سوزی در 80 هکتار از اراضی پناهگاه حیات وحش میانکاله دارد.

,

این مناطق، دارای 70 درصد پوشش سازیل و 30 درصد پوشش انار وحشی و تمشک، همچنین زیستگاه دُراج و قرقاول است.

,

رئیس حفاظت از محیط زیست بهشهر همچنین اعلام کرد: به‌دلیل اینکه آتش‌سوزی در چند نقطه، پراکنده بود، نشان از عمدی ‌بودن آتش‌سوزی دارد.

,

به گزارش بلاغ، شهریور ماه سال گذشته نیز منطقه زیست محیطی میانکاله آتش گرفت و بیش از 3 کیلومتر آن در آتش سوخت.

, بلاغ,

حریق در میانکاله

, حریق در میانکاله, حریق در میانکاله,

حریق در میانکاله

, حریق در میانکاله, حریق در میانکاله,

حریق در میانکاله

, حریق در میانکاله, حریق در میانکاله,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه