در جلسه شورای برنامه ریزی و اشتغال مطرح شد

عدم وجود استراژی برای مدیریت پروژه های عمرانی در مازندران

عدم وجود استراژی برای مدیریت پروژه های عمرانی در مازندران
برخی از مسئولان در جلسه شورای برنامه ریزی و اشتغال از زمان بر شدن پروژه های عمرانی استان انتقاد کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ، حسین نیازآذری، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی روز گذشته در جلسه شورای برنامه ریزی و اشتغال، در استانداری مازندران اظهار داشت: بیشتر طرح های آب و فاضلاب، راه و برق، در روستاهای استان تاکنون به بهره برداری نرسید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای اجرای طرح های اولویت دار استان باید مورد توجه بیشتر مدیران قرار گیرد، افزود: ضعیف و پایین بودن ولتاژ برق، کمبود آب شرب شهرهای گروه الف و آسفالت نشدن راه های روستایی از چالش های جدی کشاورزان است.

,

نیازآذری با بیان اینکه به دلایل شرایط جوی در عرض شش ماه می توان پروژه ها را سر و سامان داد، بیان داشت: در حال حاضر چهار ماه از فرصت توجه به پروژه های عمرانی سال جدید را از دست داده ایم.

,

کمال علیپور، نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه استراتژی برای مدیریت پروژه های عمرانی در مازندران وجود ندارد، اظهار داشت: اینکه پروژه تعریض محور حدود 12 کیلومتری قائم‌شهر به جویبار به عنوان مسیر توریستی و گردشگری به مدت 20 سال هنوز به اتمام نرسد، جای تعجب دارد.

,

وی با بیان اینکه بسیاری از پروژه های راهسازی مازندران سابقه تاریخی پیدا کرده اند، خاطرنشان کرد: آزاد راه تهران - شمال، ساری - تاکام ، سوادکوه و هراز باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

,

بر اساس گزارش معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران هم اکنون سه هزار و 27 پروژه نیمه تمام در مازندران وجود دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه