در آستانه محرم حسینی اجرا شد؛
نوای عزای بزرگترین گروه موزیک مذهبی ایران در خمینی شهر+ تصاویر
اجرای چاووشی خوانی برای اعلام فرا رسیدن ماه محرم از سنت های قدیمی شهر اصفهان است و بر این اساس هیئت های مذهبی خمینی شهر در چهار سال گذشته این سنت را به شکلی جدید و تحت عنوان همایش عظیم فرج و با نوای سازهای بادی و طبل و… در آستان مقدس امامزاده سید محمد بن زید بن علی بن الحسین(ع) خمینی شهر اجرا می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قلمکده؛ پنجمین «همایش عظیم فرج» در آستانه ایام محرم و صفر در غروب آفتاب آخرین روزهای فصل تابستان با هم نوایی گروه های موزیک مذهبی شهرستان خمینی شهر، و دیگر شهرهای استان و همچنین برخی از استان های کشور با شرکت بیش از 700نفر از نوازندگان گروه های موزیک هیئات در آستان مقدس امامزاده سید محمد بن زید بن علی بن الحسین(علیه السلام) نگین سبز استان اصفهان همنوایی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,خمینی شهر با توجه به سابقه زیادی که در برگزاری مراسمات مذهبی و ارادات خاص مردم این خطه نسبت به سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین دارد، لقب حسینیه ایران را به خود گرفته است.
]
ارسال دیدگاه