logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تولیت آستان قدس رضوی:

مرحوم آیت‌الله خزعلی در کنار زدن نقاب از چهره منافقان مردانه وارد میدان شد

مرحوم آیت‌الله خزعلی در کنار زدن نقاب از چهره منافقان مردانه وارد میدان شد
تولیت آستان قدس رضوی گفت: مرحوم آیت‌الله خزعلی در افشاگری و برملاکردن خباثت نفاق و کنارزدن نقاب از چهره منافقان مردانه وارد میدان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به‌نقل از آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در همایش گرامیداشت عالم بصیر، آیت الله ابوالقاسم خزعلی که با حضور آیت‌الله صدیقی امام جمعه موقت تهران و جمعی از طلاب و فرهیختگان مشهد در تالار قدس حرم رضوی برگزار شد، آیت‌الله خزعلی را ولایتمداری زمان‌شناس، بصیری مجاهد و مفسری عالم خواند و اظهار داشت: انسان اگر با دشمن بیرونی بجنگد در "جهاد اصغر" و اگر با شهوات شیطانی و هوای نفس بجنگد در "جهاد اکبر" است، اما در "جهاد اوسط" که ویژه بندگان ممتاز پروردگار بوده عشق و دلدادگی به خداوند حاکم بر تمام قوای عقلانی و شهوانی انسان می‌شود و آیت‌الله خزعلی بر تمام سیر و سلوکشان عشق و دلدادگی به خداوند حاکم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌نیوز,

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: عالمان دین در جایگاه قیادت هستند، یعنی خود در قله معرفت و اخلاق هستند و دیگران را برای رسیدن به این جایگاه رفیع فرا می‌خوانند، آیت‌الله خزعلی مصلحی بود که خود به قله معرفت رسیده بود و می‌خواست دست دیگران را برای تعالی بگیرد.

,

وی در ادامه به آیه شریفه «اَلَّذینَ یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللّهِ وَ یَخْشَوْنَهُ وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلاَّ اللّهَ وَ کَفى بِاللّهِ حَسیبًا» اشاره و با بیان این که آیت‌الله خزعلی فقیه وارسته‌ای بودند که فقه در تمام جلوه‌های زندگی ایشان جریان داشت، تصریح کرد: آیت‌الله خزعلی عالم ربانی بود که تنها از خداوند خشیت داشت، ما اخلاص، انقلابی بودن، نظم و مردم داری را از ایشان آموختیم.

,

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله خزعلی را در مبارزه با نفاق ثابت قدم معرفی و عنوان کرد: این عالم ربانی در افشاگری و برملا کردن خباثت نفاق و کنار زدن نقاب از چهره منافقان مردانه وارد میدان شد، آنجا که احساس کرد دارد بدعتی در دین گذاشته می‌شود و جریانی که ماهیت مارکسیستی دارد به نام اسلام می‌خواهد در جامعه نفوذ کند، تمام قد ایستاد و مبارزه کرد.

,

رئیسی بصیرت را همچون چشم دل خواند و با بیان اینکه کسی که بصیرت ندارد راه و راهبر، مقصد و هدف، دوست و دشمن را نمی‌شناسد، عنوان کرد: آیت‌الله خزعلی؛ جلوه بصیرت و در رهبر، دوست و دشمن‌شناسی اسوه بود. خدا‌خواهی، خداجویی و اخلاص در عمل مبنای اندیشه و عمل ایشان بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه