رئیس مجمع نمایندگان لرستان در مجلس:
استاندار جدید به مناطق کمتر توسعه یافته لرستان توجه کند
رئیس مجمع نمایندگان لرستان در مجلس گفت: انتظار داریم استاندار جدید به مناطق و شهرهای کمتر توسعه یافته لرستان توجه داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک سیدحمیدرضا کاظمی،رئیس مجمع نمایندگان لرستان در مجلس عصر امروز در مراسم تکریم و معارفه استاندار لرستان گفت: از استاندار جدید انتظار داریم به رویه دولت مبنی بر اعتدال توجه داشته باشد و از همه ظرفیت لرستان برای توسعه استفاده شود تا بیکاری مرتفع شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی با بیان این که ظرفیت های طبیعی لرستان بستر مناسبی برای توسعه است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد،گفت: انتظار داریم استاندار جدید به مناطق و شهرهای کمتر توسعه یافته لرستان توجه داشته باشد.
,,
کاظمی با بیان این که لرستان هیچ گاه تهدیدی برای نظام نبوده بلکه همواره یک فرصت برای انقلاب بوده است،گفت: همه کمک خواهیم کرد تا بیش از پیش لرستان توسعه یابد.
,,
رئیس مجمع نمایندگان لرستان در مجلس اظهار داشت: بررسی وضعیت اشتغال لرستان،رفع موانع سرمایه گذاری،پیگیری حق آبه لرستان،توجه ویژه در حوزه زیر ساخت ها و تعامل بیشتر با مجمع نمایندگان لرستان در مجلس، شخصیت ها ،ائمه جمعه و دانشگاهیان از جمله انتظارها از استاندار جدید است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه